tromaktiko: Επιστρέφει στην Αμερική

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Επιστρέφει στην Αμερική



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται να επιστρέψει με την οικογένειά του στην Αμερική καθώς δεν δέχτηκε να... πολιτογραφηθεί μόνιμος κάτοικος Γαλλίας για φορολογικούς λόγους.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ζει από το 1990 στην Γαλλία μαζί με την σύντροφό του τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί και τα δύο παιδιά τους όμως τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στην Αμερική καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να πληρώνει φόρους εις διπλούν. «Τελικά ίσως το κάνω. Σκέφτομαι αν πρέπει να μείνω ή να επιστρέψω στην Αμερική» δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian».

Και πρόσθεσε: «Η Γαλλία ήθελε ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήθελαν να γίνω μόνιμος κάτοικος. Αλλά το καθεστώς της μόνιμης διαμονής αλλάζει τα πάντα. Θέλουν μόνο... χρήματα. Αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμος να απαρνηθώ της αμερικάνικη υπηκοότητά μου».

Επίσης, ο ηθοποιός εξήγησε ότι αν ζει περισσότερο από 183 ημέρες τον χρόνο στην Γαλλία, θα πρέπει να πληρώνει φόρο τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. «Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως θα εργάζομαι τζάμπα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!