tromaktiko: Πληροφορίες για συνάντηση Παπανδρέου-Παπαδήμου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πληροφορίες για συνάντηση Παπανδρέου-Παπαδήμου



Από την ώρα άφιξης του Λ. Παπαδήμου χθες το απόγευμα στις πέντε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ξεκίνησε ένα “όργιο φημών” με αποτέλεσμα σε κάθε μετακίνηση τόσο του ίδιου, όσο και του Γ. Παπανδρέου ή του Α. Σαμαρά όλοι μιλούσαν για “πιθανή συνάντηση”. Λίγο μετά τις 10 μια ακόμη πληροφορία εντός ή εκτός εισαγωγικών διαδόθηκε και μιλά για συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Λ. Παπαδήμο.
Μιλώντας στο πρωινό του Αντέννα ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. είπε με νόημα ότι "το θέμα του Πρωθυπουργού θα κλείσει άμεσα, περιμένουμε τις ανακοινώσεις".
Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο κ. Παπαδήμος έχει “κλειδώσει” και αποσυνδέουν την άφιξη του κ. Ρουμελιώτη στην Αθήνα με πιθανή του υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία, λένε, ότι έρχεται μεταφέροντας τους όρους και τις προϋποθέσεις του ΔΝΤ τόσο για την εκταμίευση της 6ης δόσης και την συμμετοχή του ταμείου στο νέο δανειακό πρόγραμμα.
Πάντα σε επίπεδο φημών όμως γίνεται λόγος για “θέμα ωρών”. Κάποιοι δείχνουν την ώρα του υπουργικού συμβουλίου, το μεσημέρι στις 12:00 και λένε με νόημα ότι δεν είναι τυχαίο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!