tromaktiko: Αναβάθμιση παραλιακής λεωφόρου Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αναβάθμιση παραλιακής λεωφόρου Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα



Τουλάχιστον €1εκατ. φθηνότερη είναι η χαμηλότερη προσφορά που αναμενόταν να υποβληθεί από κοινοπραξία εργοληπτικών εταιρειών για την ανακατασκευή και... αναβάθμιση της παραλιακής λεωφόρου Πιαλέ Πασιά της Λάρνακας. Αυτό διαπιστώθηκε χθες όταν ανοίχτηκαν οι προσφορές για την κατασκευή και βελτίωση της λεωφόρου στο Δημαρχείο Λάρνακας στην παρουσία του δημάρχου Ανδρέα Μωυσέως και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ένα μεγαλεπήβολο έργο το οποίο αναμένεται ότι θα αλλάξει όλη την όψη της περιοχής και για το οποίο, ανέφερε ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Μωϋσέως, εδώ και πολλά χρόνια έχουμε αγωνιστεί για να υλοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι για το έργο υποβλήθηκαν 10 προσφορές. Η χαμηλότερη προσφορά είναι €7.770.000 και η υψηλότερη €10.584.000. Η Επιτροπή Αξιολόγησης ξεκινά αμέσως δουλειά, με στόχο εντός ενός μηνός να ολοκληρώσει την αξιολόγησή της. Ακολούθως θα ενημερωθούν οι πληροφοριοδότες και έχουν το δικαίωμα εντός ενός μηνός να υποβάλουν εάν έχουν ένσταση στην Αναθεωρητική Αρχή.

Πιστεύεται ότι σε τέτοιου είδους προσφορές, σπάνια γίνεται προσφυγή. Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!