tromaktiko: Ο καλός τιμονιέρης και η αριθμολογία στο πλευρό του Καρατζαφέρη

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο καλός τιμονιέρης και η αριθμολογία στο πλευρό του Καρατζαφέρη



Χαρτί και καλαμάρι μετέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του καναλιού του τα παραλειπόμενα από την σημερινή... συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών αρχηγών.

«Αν σήμερα έχουμε πρωθυπουργό και αύριο κυβέρνηση είναι γιατί βρεθήκαμε σε ένα δωμάτιο μακριά από καχυποψίες, τα είπαμε, δώσαμε χρόνο, πλησίασε ο ένας τον άλλον. Εγώ αυτό βρήκα όφελος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σε αυτή την συνάντηση έγινε πραγματικότητα ένα δικό του όνειρο ζωής: να μαζεύονται και να συζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί κάθε 15νθήμερο πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη, αρχής γενομένης, ενδεχομένως από τα Γιάννενα, όπως φέρεται να πρότεινε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Τι τόνωση θα ναι αυτή για τις παραγωγικές δυνάμεις σε μία περιοχή», σημείωσε περιχαρής ο κ. Καρατζαφέρης.

Εννοείται πως εξήρε την επιλογή Λουκά Παπαδήμου «που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα» ενώ με το γνωστό του ύφος παρομοίασε τον νέο πρωθυπουργό με…. τιμονιέρη.

«Αν το παιδί σας», είπε, «ήθελε να πάει εκδρομή θα σας ενδιέφερε αν το λεωφορείο είναι πράσινο, μπλε, κόκκινο ή πορτοκαλί; Ο τιμονιέρης θα σας ένοιαζε».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μπήκε επίσης στον πειρασμό να υπογραμμίσει σειρά από συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τον αριθμό 11. «Τρία εντεκάρια έχει η αυριανή μέρα 11.11.2011, στις 11.10.1947 γεννήθηκε ο κ. Παπαδήμος και στις 11 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς είναι τα δικά μου γενέθλια». Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Άδραξε ακόμη την ευκαιρία να θέσει επί τάπητος στη συζήτηση το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που θα πρέπει, όπως είπε, να μπει άμεσα στο τραπέζι των διασκέψεων. 
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!