tromaktiko: Λένε για πάρτι, μη γίνει στο τέλος ...πάρ' την!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Λένε για πάρτι, μη γίνει στο τέλος ...πάρ' την!



"Πάρτι στο ΟΑΚΑ" και "γκολ με θέαμα" διαβάζουμε σήμερα πως θα δούμε στο ΠΑΟ-ΟΦΗ. Βάλτε και λίγο από Σισέ και λίγο από αδερφό Ροναλντίνιο και δεν θέλει πολύ να ...κάτσει η γκέλα!
Τι θέλουμε να πούμε; Ότι ενόψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται, έχει στηθεί ένα πανηγυρικό κλίμα στον Παναθηναϊκό λες και θα γίνει καμία φιέστα τίτλου στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεν το ξέρουμε.

Διαβάζουμε για πάρτι στο ΟΑΚΑ, για ένα γεμάτο γήπεδο που ανυπομονεί να δει μπαλάρα, πολλά γκολ και μια άνετη νίκη. ΟΚ, εμείς δε διαφωνούμε. Γιατί όντως έτσι μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Αλλά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Και κυρίως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός και μεγαλύτερη προσοχή στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Διότι μιλάμε για μια ομάδα που πήγε στο "Καραϊσκάκη" και δεν έχασε (2-2), που έκανε για πλακά "διπλό" στη Νέα Σμύρνη (1-3), που πέρασε αλώβητη από την Τούμπα (0-0) και που έχει ρίξει και μια τριάρα (3-1) στην ΑΕΚ.

Όλα αυτά τα πανηγύρια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος περιμένει μέσα σε άλλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να υποδεχθεί με δάφνες τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και τον Τσάκα με τον αδερφό του Ροναλντίνιο, μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ και να φέρουν προ εκπλήξεων την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι κανένας τυχαίος. Έχει μυριστεί την κατάσταση και το όλο κλίμα και έχει επιστήσει ήδη την προσοχή των παικτών του γι' αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι.

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!