tromaktiko: Πατέρας μιας κόρης ο Χιου Γκραντ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πατέρας μιας κόρης ο Χιου Γκραντ



Hταν μια περιστασιακή συνεύρεση η οποία όμως χάρισε στον διάσημο ηθοποιό Χιου Γκράντ το πρώτο του παιδί. Ο ίδιος δηλώνει πανευτυχής και ήδη οι πρώτες πληροφορίες για το ποιά είναι η μητέρα του παιδιού και πως συνέβη...το μοιραίο, έρχονται στη δημοσιότητα

Η εκπρόσωπος Τύπου του 51χρονου ηθοποιού, επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, λέγοντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χιου Γκραντ είναι ο ευτυχισμένος μπαμπάς μιας κορούλας. Ο ίδιος και η μητέρα είχαν έναν σύντομο δεσμό ενώ, αν και η εγκυμοσύνη προέκυψε ξαφνικά, ο Χιου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ήταν πάντα στο πλευρό της. Οι δυο γονείς έχουν συζητήσει τα πάντα και οι σχέσεις τους είναι απόλυτα φιλικές».

Ο Χιου Γκραντ δεν έχει παντρευτεί ποτέ ενώ επί 13 χρόνια διατηρούσε δεσμό με την Ελίζαμπεθ Χάρλει. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του το 2009, είχε δηλώσει ότι «δεν εγκαταλείπει την ελπίδα» να γίνει γονιός: «Δεν έχω τόσο κακή σχέση με τα παιδία συγκριτικά με το παρελθόν».

Η μητέρα της κόρης του ονομάζεται Τίνγκλανγκ Χονγκ και είναι ηθοποιός. Με τον 51χρονο σταρ του Χόλιγουντ την χωρίζουν σχεδόν δύο δεκαετίες, καθώς, είναι μόλις 31 ετών.

Όπως ανέφερε και η εκπρόσωπος τύπου του διάσημου ηθοποιού, το ζευγάρι είχε μια παροδική σχέση και η εγκυμοσύνη δεν ήταν στα σχέδιά τους. Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το όνομα του μωρού αλλά είναι ήδη 5 εβδομάδων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!