tromaktiko: Απαράδεκτα τα ΙΕΚ!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Απαράδεκτα τα ΙΕΚ!



Είμαι φοιτητής σε Δημόσιο ΙΕΚ στην ειδικότητα Ειδικός Δασικής Προστασίας στο ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου, Νομού Αττικής. Πρόσφατα αναρτήθηκε στην...
Γραμματεία του ΙΕΚ όπου φοιτώ την επιστροφή δόσεων των δύο εξαμήνων που καταβάλει κάθε φοιτητής (367 Ευρώ ανα εξάμηνο δηλαδή 734 Ευρώ επιστροφή) σύμφωνα βέβαια με κάποια κριτήρια..
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλετρονικά μέσω του site και το site υπολειτουργεί! Δηλαδή, τη μια δεν μου φορτώνει η σελίδα, την άλλη μου φορτώνει αλλά η επεξεργασία και η αποδοχή των στοιχείων μου δεν γίνεται χωρίς να μου γνωστοποιεί τον λόγο όπως για παράδειγμα, τον κωδικό εισαγωγής μου για δημιουργία λογαριασμού και εν σ0υνεχεία για την υποβολή της αίτησής μου αφήνοντάς με να νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Ο μόνος λόγος που ξεπέρασα αυτό το στάδιο είναι ότι γνωρίζω 2 πράγματα απο υπολογιστές. Τι γίνεται με τους ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι και τόσο εξοικιωμένοι με τους υπολογίστες;;
Κατόπιν, υπάρχουν δύο τηλεφωνικά νούμερα για βοήθεια, κοινώς γνωστά και ως help desk, στα οποία δεν αναγράφεται το ωράριο λειτουργίας, όπως ήθειστε σε σοβαρές εταιρείες ή οργανισμούς.
Μπράβο στον ΟΕΕΚ νυν ΙΔΕΚΕ!! Τον οργανισμό όπου υπάγονται τα Δημόσια ΙΕΚ.
Να αναφέρω ότι είμαι στο γ' εξάμηνο φοίτησης και απο εκδρομές (λόγω της ειδικότητάς μας δηλαδή πολλές οι ώρες φοίτησης σε σχέση με την ύλη μας και συμπτηγμένες οι εξειδικευμένες γνώσεις που μας παρέχουν) η μόνη διευκόλυνση που έχουν οι καθηγητές μας στην παράδοση των μαθημάτων, καθώς και η μόνη διευκόλυνση που έχουμε και εμείς ως φοιτητές για καλύτερη αφομοίωση των μαθημάτων ηταν ένας βιντεοπροβολέας, ο οποίος λόγω τεχνικής βλάβης ηταν για επισκευή απο τα μισά σχεδόν του α' εξαμήνου μέχρι και το τέλος του β' εξαμήνου! Παρά τις επανειλημένες μας πιέσεις προς την διεύθυνση του ΙΕΚ τόσο καιρό (δηλαδή χοντρικά 6-7 μήνες φοίτησης!) οι συνεχείς απαντήσεις τους ηταν οτι επισκευαζόταν. Κατά τα άλλα 367 Ευρώ το εξάμηνο καταβάλλονται απο τον κάθε σπουδαστή! Και αλίμονό μας αν καθυστερήσουμε την καταβολή εκτός προθεσμίας (λόγω της γενικής οικονομικής δυσχέρειας που επικρατεί στη χώρα μας).
Μπράβο ΙΔΕΚΕ!!!
Το ότι δεν είχαμε θέρμανση το μεγαλύτερο διάστημα της χειμερινής περιόδου; Ποιόν να ευχαριστήσω για αυτό;
Μόνο για ένα πράγμα οφείλω να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ χωρίς ειρωνείες και τα σχετικά στους καθηγητές μας όπου πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουμε και να αγαπάμε ότι και αν κάνουμε στην ζωή μας αλλά και την ίδια μας την ειδικότητα που έχουμε επιλέξει σαν μελλοντικό επάγγελμα δίνοντάς μας κίνητρα στο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ότι καλύτερο!
Όλοι μας σκεφτόμαστε να αλλάξουν τα πράγματα.

Ποιός σκέφτεται να αλλάξει πρώτα τον εαυτό του;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!