tromaktiko: Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος



Μετά την μικρή περιπέτεια με την υγεία του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, έλαβε εξιτήριο σήμερα το πρωί  από την κλινική όπου εισήχθη με κοιλιακό άλγος τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος εξετάζει το ενδεχόμενο να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου στις Κάννες, όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί μία νέα Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τα τελευταία 24ωρα.

Ο Γ.Παπανδρέου κλήθηκε εσπευσμένα να μεταβεί στο γαλλικό θέρετρο, όπου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συνεδριάσει η G20, μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος επί της συμφωνίας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Σήμερα, στις 6:30 το απόγευμα (ώρα Κύπρου) θα γίνει η πρώτη μεγάλη συνάντηση μεταξύ του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, του προέδρου της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι, του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!