tromaktiko: Θα... Μονχθήσει για να γίνει βασικός!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Θα... Μονχθήσει για να γίνει βασικός!



Την ευκαιρία από τα μαλλιά έδειξε να αρπάζει χθες ο Μόνχε στο "Κλ. Βικελίδης", παρόλα αυτά κάποιοι στο Λιμάνι περιμένουν ακόμα περισσότερα αν θέλει να πάρει φανέλα βασικού..
Ο πεπειραμένος άσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Άρη. Ήταν κινητικός, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για την ομάδα του, έτρεξε αρκετά και γενικά έδειξε διάθεση να κερδίσει τον προπονητή του.

Σε μία θέση μάλιστα, αριστερά στη μεσαία γραμμή, στην οποία από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ριέρα από το Λιμάνι, ο Βαλβέρδε ψάχνει ακόμα ποιος θα την καλύψει. Αρχικά ήταν ο Αμπντούν, μετά ο Φουστέρ, ο Φετφατζίδης και, τώρα, ο Μόνχε. Είναι φανερό, δηλαδή, ότι ο Ισπανός τεχνικός το ψάχνει με τη συγκεκριμένη θέση, για αυτό και κάποιοι στο Λιμάνι έλεγαν χθες πως ήταν μεν καλή η εμφάνιση του Αργεντινού, αλλά ο Βαλβέρδε θέλει περισσότερα.

Αν είχε σκοράρει στη φάση του 69ου λεπτού η εικόνα που θα υπήρχε για αυτόν θα ήταν σαφώς καλύτερη. Και πάλι όμως στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνισή του, αν και στο μέλλον τον περιμένουν πολύ καλύτερο.

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!