tromaktiko: Καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές στην εν.πυροσβεστών Ν. Μεσσηνίας

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές στην εν.πυροσβεστών Ν. Μεσσηνίας



Έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου που θα εκπροσωπήσει τους πυροσβέστες και τα προβλήματα τους στο Ν. Μεσσηνίας, αλλά σε κάποιους μάλλον δεν άρεσαν τα αποτελέσματα. Το απερχόμενο προεδρείο με μειοψηφία πλέον,(4 άτομα έναντι 5 των "εχθρών" τους) δεν μπορούν να χωνέψουν ότι θα χαθεί η "μάσα" και τα ρουσφέτια από αυτούς που τους στήριζαν και φοβούμενοι μη τυχόν και αποκαλυφθούν τυχόν οικονομικές ατασθαλίες τους, ρίχνοντας στη μάχη με τακτικές άλλων εποχών!

Κυρίαρχο στοιχείο ο εκφοβισμός ώστε κάποιος από την πλειοψηφία να παραιτηθεί και να ξανακάτσουν στο "θρόνο" τους.
Έχουν γίνει δύο συνελεύσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα μιας και ο στόχος τους δεν ήταν να γίνουν οι αρχαιρεσίες, αλλά να δημιουργηθεί φασαρία. Και ενώ στην 1η συνεδρίαση έμειναν στις λεκτικές αντιπαραθέσεις (ρουφιάνοι, χαφιέδες ήταν τα πιο κόσμια που ακούστηκαν) στην 2η τα πράγματα σοβάρεψαν. Πήραν μαζί τους δύο "σωματοφύλακες" πυροσβέστες εκ των οποίων ο ένας κουβαλούσε κάτι ανάμεσα σε γκλομπ, κραδαίνοντας το προς τους "εχθρούς" και χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου "κατεβάστε τα παντελόνια σας", "'ηρθα για να σας γα...ω" κτλ.Ο έτερος σωματοφύλακας καθόταν πάνω από εκλεγμένο μέλος και με έντονο ύφος τον ρωτούσε "ποιος είναι μάγκας". Οι μπουνιές έξω από την αίθουσα στο λυόμενο που στεγάζεται το σωματείο για να δημιουργηθεί όλη αυτή η ντροπιαστική κατάσταση, απλώς συμπλήρωσαν το "πολεμικό" κλίμα.
Να ενημερώσουμε τον προεδρεύων της συνεδρίασης,ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα ΚΑΙ από την 1η συνεδρίαση και όχι μόνο από την 2η που ηχογράφησαν και οι ίδιοι τάχα!
Για την επίσκεψη που έγινε σε κατάστημα εκλεγμένου μέλους και τις απειλές που του εκτοξεύθηκαν μέχρι και για την οικογένεια του, ίσως είναι καλύτερα να επιληφθεί η δικαιοσύνη και γρήγορα μάλιστα πριν τα πράγματα εκτροχιαστούν τελείως.
Καταδικαστέες οι πράξεις και οι τακτικές που μόνο ανωτερότητα δεν δείχνουν από συνδικαλιστές που βρίσκονται μάλιστα ένα βήμα πριν την συνταξιοδότηση τους.Αν τελικά εκτός από την καρέκλα για προσωπικές φιλοδοξίες υπάρχει και κάτι άλλο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά (χρήματα,δωράκια κτλ.) πιστεύουμε ότι θα έρθει η ώρα που θα αποκαλυφθούν όλα και θα είμαστε εδώ να τα αναδείξουμε κατάλληλα.
Για τον ανώτερο αξιωματικό που ακούγεται το όνομα του ως φόβητρο από τους τραμπούκους προς τους αντιφρονούντες για μεταθέσεις και αποσπάσεις με την επικείμενη μετάθεση του στο Αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος, καλό θα ήταν να πάρει ο ίδιος θέση.
Καλά ξεμπερδέματα και ανωτερότητα δείχνεις όταν παραδέχεσαι την ήττα σου και όχι όταν δεν μπορείς να τη χωνέψεις!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!