tromaktiko: Όλοι μιλάνε για μια «Αόριστη Ανάπτυξη» και Κανένας για κάποιο συγκεκριμένο Σχέδιο Παραγωγής Πλούτου!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Όλοι μιλάνε για μια «Αόριστη Ανάπτυξη» και Κανένας για κάποιο συγκεκριμένο Σχέδιο Παραγωγής Πλούτου!



Θα πείτε, μα δεν τους συμφέρει να αποκτήσει η χώρα μια Κυβέρνηση που θα εφάρμοζε τα αυτονόητα! Δηλαδή να διώξει κακήν κακώς τους Διεφθαρμένους Πολιτικούς μια για πάντα και να Κυβερνήσει τη χώρα με τον ίδιο τρόπο που θα την Κυβερνούσε ο οποιοσδήποτε... Έντιμος και Λογικός Ανθρωπος που θα διέθεται τις σχετικές Εμπειρίες. Συζητάνε για Λύσεις που περιλαμβάνουν τα κρυφά τεράστια Μερίδια των Τραπεζιτών και των Πολιτικών! Εδώ ο κόσμος έχει φέρει τα πάνω κάτω και αυτοί το βιολί τους. Λύσεις μέσω των δικών μας Ανθρώπων, τα Μερίδιά μας, Μερίδιά μας και όλες οι Θυσίες σε εσάς…»Κακομαθημένοι Έλληνες που Ξοδεύατε περισσότερα από όσα Παράγετε…Μας Μαλώνουν και από πάνω…Προσέξατε ότι κανένας δεν μιλάει για το πρόβλημα των Ισοσκελισμένων Εξόδων με τα Έσοδα του Κράτους; Ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι δικοί μας! Όλοι μιλάνε για την Ανάγκη της «Ανάπτυξης», έτσι αόριστα, θεωρητικά, χωρίς κανένας να φέρνει στην Επιφάνεια το τεράστιο κατ’εξοχήν Πρόβλημα της Ελλάδας που είναι το Ετήσιο Έλλειμμα που βρίσκεται γύρω στο 20% του συνόλου των Εσόδων του Κράτους! Δηλαδή στα 100 δισ περίπου των εσόδων, τα 20 δισ των ετησίων Ελλειμμάτων που προέρχονται από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ!

Προσθέστε ένα άλλο 15% των Εσόδων που προστίθεται στα Ετήσια Ελλείμματα από την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και τις ΣΠΑΤΑΛΕΣ, το σύνολο των ετήσιων Ζημιών που προκαλούνται από την Πολιτική Διακυβέρνηση των δύο Κομμάτων Εξουσίας μας είναι γύρω στα 35 δισ το χρόνο!(Μελέτη Ν. Τσάτσου, πρέσβη της ΕΛλάδας στον ΟΟΣΑ και του καθηγητή Ph. Snyder).

Και παλι κανενας δε μας λεει πως στην ευχη αυτο το δευτερο καρκινωμα θα αντιμετωπιστει!

Αυτά, χωρίς να υπολογίσουμε τα Τεράστια Κέρδη που θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα αν την Κυβερνούσαν Αυστηρά Ελεγχόμενοι Τεχνοκράτες Μάνατζερ με τις γνωστές Μεθόδους που έχουν αποδειχτεί στην Πράξη για την Αποτελεσματικότητά τους και την Παραγωγικότητά τους. Είναι γνωστές οι Πολυεθνικές που διαθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, είναι όλοι ευχαριστημένοι, Πελάτες, Προμηθευτές, Πολιτεία, Ανάπτυξη, Κέρδη, και δουλεύουν σαν ρολόι με ελάχιστη Ανεπάρκεια, Σπατάλη και Διαφθορά. Οι περισσότεροι από εμας έχουμε ταξιδεύσει ή ζήσει στο εξωτερικό και έχουμε ζήσει την Οργάνωση και την Αξιοκρατία της Κρατικής Μηχανής. Έχουν καμία σχέση αυτές οι χώρες με το δικό μας «Κομματικό Κράτος της Συμφοράς»! Διαφέρει το σημερινό Κομματικό Κράτος από το αντίστοιχο της Σοβιετικής Ένωσης;

Ανάπτυξη και Ανάπτυξη, μας πρήζουν ότι χρειάζεται, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

Πρώτο, Πώς θα απαλλαγούμε από τους Πολιτικούς των Δύο Κομμάτων Εξουσίας. Με τους ίδιους Πολιτικούς με λίγη Τραπεζική σάλτσα, είναι σαν να βάζεις τον Εγκληματία να υποδύεται και τους τρεις Ρόλους της Δικαιοσύνης. Του Εισαγγελέα, του Δικηγόρου και του Δικαστή και να του ζητάς να Δικάσει τον…Εαυτό του για τα…Εγκλήματά του! Αυτό ακριβώς κάνουν! Πάνε να μας τρελάνουν, τόσο οι Ευρωπαίοι Σύμμαχοί μας όσο και το εδώ Κατεστημένο.

Δεύτερο. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο οι εν λόγω Πολιτικοί που κάθονται στο σβέρκο μας, να τροποποιήσουν το Σύνταγμα, ώστε οποιαδήποτε Νέα Κυβέρνηση Προκύψει να μη μπορεί να Καταληστεύει το Δημόσιο Χρήμα! Υπάρχουν αρκετά Κράτη που τα κατάφεραν και δημιούργησαν Θεσμικούς Ελέγχους που έχουν περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις Καταχρήσεις και τη Διαφθορα.

Τρίτο, Πως την ευχη θα κυβερνηθει εντιμα – δικαια – και παραγωγικα το ελληνικο εθνος οταν κανενας τους δεν ειναι ειδικευμενος στη συγχρονη παραγωγικη διακυβέρνηση.

Το μόνο τους προσόν είναι η Ευγλωτία, η Ετοιμολογία, το ύφος και το θράσος χιλίων Πιθήκων! Τους πιάνεις επ’αυτοφόρω να Κλέβουν και κοιτάνε ήρεμοι και χαμογελαστοί το φακό λες και είναι τελείως αμέτοχοι στη Λεηλασία του Δημόσιου Χρήματος. Σου πετάνε και ένα: Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σου ανεβάζουν απότομα την πίεση σε σημείο που αν τους είχες μπροστά σου θα τους ορμούσες να τους λιντσάρεις!

Οποιος μας πει απλα ξακαθαρα και ρεαλιστικα πως θα αντιμετωπισουμε τα προβληματα μας στη ριζα τους θα κερδισει τη συντριπτικη πλειοψηφια των εκατομμυριων ακομματιστων ελληνων πολιτων.

Δεν μας ενδιαφέρει Ποιός θα Είναι,! Πολιτικός ή Τεχνοκράτης, από την Ελλάδα ή Έλληνας που εργάζεται στο εξωτερικό, αρκεί, να είναι Έντιμος, Διάφανος, και να διαθέτει ένα Τεκμηριωμένο Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας τουλάχιστον μιας Δεκαετίας! Μεγάλη σημασία έχει οι Εμπειρίες του να περιλαμβάνουν Ιστορικό Ανώτατης Διοίκησης μεγάλων Οργανισμών, γιατί όπως καταλαβαίνετε και ο Βιοτέχνης της Γειτονιάς, διαθέτει Ήθος και Παραγωγικότητα. Είναι όμως σε θέση να Κυβερνήσει ένα Τερατώδες Κράτος γεμάτο άγρια θηρία, μέσα και έξω από την Ελλάδα;Εννοείται ότι κανένας από τους ίδιους δεν είναι αποδεκτός όσες δηλώσεις μετάνοιας και αν μας κάνει!

Οι κύριοι αυτοί είναι ξορκισμένοι να φύγουν έξω από την Ελλάδα μέχρι να πεθάνουν! Θα προσπαθήσουμε να τους ξεχάσουμε…

Ο νέος Κυβερνήτης που αναζητάμε απεγνωσμένα πέρα από τις Επιτελικές Διοικητικές Ικανότητες του, πρέπει να διαθέτει και το απαραίτητο Ηγετικό Προφίλ για να σταθεί Αγέρωχος απέναντι στους εχθρούς της Ελλάδας, να είναι και αυτός ένα Τέρας Ικανοτήτων, Αντοχής και Αποφασιστικότητας για να απομακρύνει έξυπνα και Μεθοδικά όλους τους Μεγαλοκαρχαρίες που επιμένουν να τρώνε από τις σάρκες μας μια Ζωή και να αποφασίζουν για Μας χωρίς Εμάς!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!