tromaktiko: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»



Χρόνος για ξεκούραση φαίνεται ότι δεν υπάρχει στην ΑΕΚ και ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει Παναιτωλικού.Έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό του Μπάμπη Τεννέ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο τεχνικός της "Ένωσης", Νίκος Κωστένογλου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια της προπόνησης την Πέμπτη, θέλοντας να δώσει τον... τόνο ενόψει της επικείμενης κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο 41χρονος τεχνικός αντιλαμβάνεται την κούραση των ποδοσφαιριστών του από τα συνεχόμενα ματς, όμως τους εξήγησε την ανάγκη η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στα υψηλά κλιμάκια του πίνακα.

«Καταρχήν θα πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη στο χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό) παιχνίδι. Κάνατε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Και είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα σωστή λειτουργία και στην άμυνα και στην επίθεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό ματς. Θα πρέπει και αυτό να το κερδίσουμε. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα και να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα μας», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κωστένογλου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!