tromaktiko: «Ωραίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Ωραίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»



Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε και πάλι με τα καλύτερα για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και τον τοποθέτησε μεταξύ των... ΤΟΡ 6.

Ο Αντρέι Κιριλένκο έφυγε εντυπωσιασμένος απ' όσα έζησε στο ΟΑΚΑ και δε θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας μεταξύ άλλων και για την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε πως «στην Ευρωλίγκα υπάρχουν 5-6 ομάδες που μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία απ' αυτές. Άλλη μία είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζουν ωραίο μπάσκετ. Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κι η Αναντολού Εφές ενισχύθηκαν σημαντικά» είπε στο ρώσικο gazeta.ru.

Όσο για το μέχρι πότε θα είναι κάτοικος Μόσχας, εξήγησε πως «κρίνοντας απ' τις τελευταίες εξελίξεις στο ΝΒΑ, θα βρίσκομαι στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!