tromaktiko: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!



Σκέφτηκα οτι σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ειναι να βγούμε από το ευρώ... και την Ευρωζωνη τοτε μαλλον θα λυσουμε τα χερια του ΓΑΠ μιας και η χωρα απο τα 300δις που ηταν πριν το ΔΝΤ τωρα ειναι στα 450+, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ξεχρεωσουμε και η χρεοκοπία και η εξοδος ειναι δεδομενη εδω και καιρο απ'ολους τους ηγετες της Ευρωπη. Απλα για να μην δηλωσει ο ΓΑΠ οτι χρεοκοπήσαμε με ολες τις συνεπειες γι'αυτον...σου λεει ασε  να το επιλεξουν οι δυσαρεστημένοι πολιτες και να χρεωσω σε αυτους οτι διαλεψαν την επιστροφη στην δραχμη και τις συνεπειες της. Με λιγα λογια θελει να βγαλει τον κ**ο του απ'εξω.

Απο την αλλη βεβαια αν ψηφισουμε να παραμεινουμε στο ευρω και την ευρωζωνη, τα μετρα και η εξαθλιωση που θα ερθουν απο το 2012 θα ειναι τετοια, που παλι με το ιδιο σκεπτικο ο ΓΑΠ θα μετακυλίσει τις ευθυνες σε εμας, οτι ηταν επιλογη μας ολα οσα ηρθαν και θα ερθουν στο μελλον (μισθοι στα 300 ευρώ, ανεργια 40%,ξεπουλημα, παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας κ.τ.λ).

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ...ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!