tromaktiko: Ο Γιώργος ο εκβιαστής

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιώργος ο εκβιαστής



Για ακόμα μια φορά τα λόγια του mindcup είναι προφητικά και αληθινά .
Σε προηγούμενη τοποθετήσή μας «η ισχύς εν τη ένωση» είχαμε αναφερθεί τόσο στη δανειακή σύμβαση όσο και στην επικύρωση της από 181 βουλευτές , όπως ορίζει... το σύνταγμα για τις διεθνείς συμβάσεις της Ελλάδος .
Είδε λοιπόν και αποείδε ο Γιώργος μαζί με τους εβραιοσυντρόφους του ,τόσο στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στην Αμερική , ότι με την παρούσα κατάσταση το 181 γι αυτούς είναι άπιαστο όνειρο και η δανειακή σύμβαση είναι άκυρη.
Έτσι λοιπόν τα εβραϊκά όρνεα τράβηξαν του Γιωργάκη το αυτί και από τις Βρυξέλες τον έστειλαν στην Ελλάδα να μας εκβιάσει όλους μας με δημοψήφισμα , δραχμή ή ευρώ , τουφεκισμούς ή αγχόνη .
Για άλλη μια φορά ο Γιώργος εκβιάζει τους Έλληνες με διχαστικά διλήμματα λες και δεν υπάρχει άλλη λύση.
Άσε που μας λεει ή νομίζει ότι το σκέφτηκε μόνος του!!!
Η Αγγέλα και ο Νικολά ο Σαρκοφάης , υπαγόρεψαν στο Γιώργο το δημοψήφισμα και ας κάνουν τώρα τους έκπληκτους .
Καλά ρε George εσύ ξένων εντολοδόχος είσαι, εκείνοι που ακόμη σε πιστεύουν τι σοι σφουγγάρια είναι που ρουφούν την προδοσία χωρίς προηγούμενο;
Αυτή είναι όλη η αλήθεια κι αφήστε τους δημοσιογράφους και τα διάφορα τσιράκια να βαυκαλίζονται εξυπηρετώντας τους κυρίους τους .
Τελειώνοντας θα γίνουμε για άλλη μια φορά μάντεις κακών .
Αν το 181 έλθει είτε μετά από θετικό δημοψήφισμα , είτε από κυβέρνηση συνεργασίας , είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ,τότε θα έλθει ο ξαφνικός θάνατος των Ελλήνων που θα κρατήσει για ολόκληρες δεκαετίες φέροντας την ταπείνωση , την σκλαβιά , την υποτέλεια , και τον εξευτελισμό της παγκόσμιας μάνας που λέγεται Ελλάδα .
Υπάρχουν κι άλλες λύσεις αδέρφια!
Άς περισώσουμε τουλάχιστον λίγο από τον πολιτισμό μας και την αξιοπρέπειά μας….
mindcup.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!