tromaktiko: Εκλογές – Δυο κρίσιμα διλήμματα για την μικρή Ελλάδα, τον παίκτη που θα κρίνει το μέλλον της Ευρωπαικής Ένωσης – ολόκληρου του πλανήτη

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές – Δυο κρίσιμα διλήμματα για την μικρή Ελλάδα, τον παίκτη που θα κρίνει το μέλλον της Ευρωπαικής Ένωσης – ολόκληρου του πλανήτη



Α) Ο ελληνικός λαός οφείλει να απαντήσει ναι η ΟΧΙ στην συνέχιση του μνημονίου ΚΑΙ Β) Τα κόμματα της αριστεράς θα δείξουν άραγε υπευθυνότητα στην πιο κρίσιμη καμπή της πατρίδας μας.
Α) Ο ελληνικός λαός στις εκλογές θα αποφασίσει αν συνεχίσουμε παρέα με το ΔΝΤ – ΕΚΤ = μόνιμο πλέον μνημόνιο (ψηφίζοντας τα κόμματα του μνημονίου) με συνεχή μέτρα λιτότητας καθώς και απώλεια της εθνικής κυριαρχίας που μεταφράζεται σε υποδούλωση και συμφωνία των πολιτών με προδότες πολιτικούς, η επιστροφή στην δραχμή ζώντας ελεύθεροι (2ο 1944) αλλά πλέον φτωχοί με νέες όμως ελπίδες, αποφυγή λαθών και παραδειγματική τιμωρία των πολιτικών που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Β) Εδώ που φτάσαμε είναι επιτακτική ανάγκη τα κόμματα της αριστεράς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το καλό του τόπου μας. Το θέμα είναι το ΚΚΕ οφείλει να αποφασίσει και να αποδεχτεί την πρόταση του κυρίου Τσίπρα στην επανένωση σε αυτές τις κρίσιμες ώρες με όλα τα αριστερά κόμματα μαζί. Πλέον υπάρχουν 2 δρόμοι κόμματα μνημονίου και ευρώ και κόμματα αντι-μνημονίου και δραχμή. 

Υ.Γ. Οτι και να γίνει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!