tromaktiko: Επιστολή Γονιού αποκαλύπτει τη μεθόδευση για την απόλυση ΕΠΟΠ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή Γονιού αποκαλύπτει τη μεθόδευση για την απόλυση ΕΠΟΠ



Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την ειλημμένη κυβερνητική απόφαση απόλυσης χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ., οι οποίοι, με τους «υψηλούς μισθούς» που παίρνουν, θεωρούνται υπεύθυνοι για το υψηλό λειτουργικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων και πρέπει να... αντικατασταθούν από τους δωρεάν σκλάβους, τους φαντάρους, που εκτελούν το ύψιστο καθήκον, την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, που μάλιστα θέλουν να παρατείνουν χρονικά τη διάρκεια της!

Αυτό που επιχειρήσαμε να αποκαλύψουμε είναι ότι πρόθεση των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ, όταν ψήφισαν τον νόμο για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, ήταν η στρατολόγηση φτωχών νέων, με ανυπέρβλητα συχνά εργασιακά αδιέξοδα, πάντα γαντζωμένους στα δίχτυα των πελατειακών σχέσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Νέοι Μισθοφόροι για τις μονάδες εκστρατείας και τις ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, που ο ελληνικός στρατός δίνει δυναμικό παρόν, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς και τα συμφέροντα του αστικού κατεστημένου.

Οι Μισθοφόροι Στρατιώτες πρέπει να ανακυκλώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί από ένα όριο ηλικίας και μετά δεν ικανοποιούν το ρόλο τους και θεωρούνται βαρίδι, ενώ οι ψηφοθηρικές ανάγκες των κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρέπει να ανακυκλώνουν τη δυστυχία και τα ακροατήρια που απευθύνουν τις υποσχέσεις ευρέσεως εργασίας. Αυτή επομένως είναι η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ που υποσχέθηκαν στους ΕΠ.ΟΠ.

Για να κρύβονται όμως οι πολιτικές-κυβερνητικές ευθύνες των εκάστοτε κομμάτων εξουσίας προνόησαν οι ΕΠ.ΟΠ. να απολύονται εξαιτίας των επιβαρυντικών για αυτούς εκθέσεων των διοικητών και των Τακτικών Κρίσεων όταν συμπληρώνουν τα απαραίτητα έτη, ώστε να επιρρίπτεται η ευθύνη στο θύμα-απολυμένο ΕΠ.ΟΠ., που δεν θεωρείται πλέον ικανός.

Η παραπάνω επιστολή της μητέρας ενός ΕΠΟΠ από τη Λήμνο, που δημοσιεύτηκε στο onalert.gr είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της σκληρής ταξικής επίθεσης, των μεθοδεύσεων άθλιας εξαγοράς και υποταγής της νεολαίας, που καλείται να παίξει τον αποκρουστικό ρόλο του Μισθοφόρου και μετά να πεταχτεί στην ανεργία, ως Αναλώσιμο είδος!

Εμείς καλούμε τους νέους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τον Στρατό και τις Δυνάμεις Ασφαλείας-Καταστολής και να δώσουν μαζί με το σύνολο του κόσμου της εργασίας τη μάχη για την Ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών, των Μνημονίων, της Ε.Ε., του ΔΝΤ και των εργοδοτών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!