tromaktiko: Πιο απλό...δεν γίνεται!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πιο απλό...δεν γίνεται!



Όταν λοιπόν με το καλό έρθει των εκλογών η ώρα αλλά και μέχρι τότε επειδή θα μας παραμυθιάζουν με κάθε είδους σενάριο... και δικαιολογία εμείς μόνο ένα πράγμα θα έχουμε στο μυαλό μας:

Πρώτα από όλα, την τιμωρία αυτών που μας έφεραν μέχρι εδώ, είτε με τις πράξεις τους είτε με την σιωπή τους. Και για να επέλθει η τιμωρία ΔΕΝ θα πρέπει να έχουν βουλευτική ασυλία. Ποιό απλό δεν γίνεται. Όλοι τους θα προσπαθήσουν να μας βάλουν ψευτοδιλήμματα δήθεν για το "καλό" της χώρας. Δεν τσιμπάμε πλέον κύριοι και κυρίες.

Και όσο για τις "ψευτοσυλλήψεις" των φοροφυγάδων αυτά είναι κοροΐδιλίκια για μικρά παιδιά. Να μένουν φυλακή οι συλληφθέντες μέχρι να φύγει το ΔΝΤ από την χώρα. Γιατί εκτός από την επιστροφή των κλεμμένων πρέπει να τιμωρηθούν με τιμωρία ανάλογη της ζημιάς που υπέστη το κοινωνικό σύνολο από την πράξη τους. Ποινές 3 ετών εξαγοράσιμες με 10 ευρώ την μέρα είναι κοροϊδία για την νοημοσύνη μας. Αν σε αυτόν που χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες του βάλετε και 15 χιλιάρικα πρόστιμο εσείς τι λέτε θα ιδρώσει ή θα πάει παραλιακή να ανοίξει κανά δυο μπουκαλάκια; Ακούνε οι δικαστικοί ή νομίζουν ότι θα ανεχτούμε για πολύ τα αρχοντιλίκια τους;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!