tromaktiko: Μακρά συνομιλία Καρατζαφέρη-Βενιζέλου

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μακρά συνομιλία Καρατζαφέρη-Βενιζέλου



Ο κ. Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγο στην Βουλή χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση. Έφυγε φανερά προβληματισμένος από το Υπουργείο Οικονομικών και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μιλά στο κινητό του.
Οι συνεργάτες του λένε ότι το τηλέφωνό του πήρε φωτιά και αυτό διότι σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Μάλιστα (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) θέλουν τον Αντιπρόεδρο να λέει σε στενό του συνεργάτη: «Κάτι ήξερα όταν έλεγα ότι αναλαμβάνοντας το υπουργείο θα τέλειωνε και η πολιτική μου καριέρα»
Παρόλα αυτά τόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης όσο και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μίλησαν για αρκετή ώρα με τον κ. Βενιζέλο προσπαθώντας από την μία πλευρά να μετρήσουν τις εξελίξεις αλλά και να δουν τις προθέσεις του Αντιπροέδρου.
Ο «τσάρος» έχοντας πάρει το μάθημά του αλλά και μετά την αποστασιοποίησή του από την πρόταση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα μετρά τις δυνάμεις του και κρατά τα χαρτιά του κλειστά.
Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγοι εκείνοι που του πρότειναν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του έστω για λίγο διάστημα ώστε να ηρεμήσουν οι αγορές αλλά και να κοπεί η φόρα της Νέας Δημοκρατίας η οποία βρίσκεται σε τροχιά νίκης σε περίπτωση εκλογών.
Το βέβαιο είναι ότι μετά τη δήλωσή του η οποία τον έφερε απέναντι από την πρωθυπουργική γραμμή δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ τα επιτελεία των συνεργατών τους βρίσκονται επί ποδός πολέμου, ενώ κατά τα φαινόμενα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους κατά τη διάρκεια του Υπουργικού.

onair24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!