tromaktiko: Σκέψεις φυγής από Μανιάτη;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Σκέψεις φυγής από Μανιάτη;



Πήγε στον Ολυμπιακό για να παίζει όποτε ...παίζει σαν ρεζέρβα του Βασίλη Τοροσίδη, με την προοπτική να αντικαταστήσει τον "Τόρο" όταν αυτός μετακομίσει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Τελικά, κατέληξε να είναι εντελώς ...τσόντα στο ρόστερ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον εμπιστεύεται και τον θεωρεί "λίγο" για τη θέση του δεξιού μπακ, κάτι που φάνηκε περίτρανα και στη Γερμανία.

Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν πολύ στενοχωρημένος που δεν έπαιξε ούτε στο Ντόρτμουντ. Παίκτης Eθνικής ομάδας είναι και ο προπονητής του τον έχει τρίτη επιλογή, πίσω και από τον "μέτριο" για δεξί μπακ Φρανσουά Μοντεστό. Αν, όμως, δεν λεγόταν Γιάννης Μανιάτης αλλά Ιβάν Μαρκάνο, κάπως θα τον ...βόλευε στην ενδεκάδα.

Ο Γιάννης Μανιάτης πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και δεν συμβιβάζεται με το να είναι απλά μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού. Τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια αν είναι να σκουπίζει μια ζωή τον πάγκο και γι' αυτό κάνει σκέψεις φυγής από τον Πειραιά.

Σκέψεις που μπορεί να ενταθούν αν δεν παίξει ούτε στο παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Βαλβέρδε τον προορίζει για βασικό. Καλός παίκτης είναι και δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Ήδη στη Γερμανία υπάρχει ομάδα που τον θέλει πολύ...

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!