tromaktiko: Το κρίσιμο υπουργικό μιας μετέωρης κυβέρνησης - Υπουργοί και βουλευτές "αδειάζουν" τον Παπανδρέου

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το κρίσιμο υπουργικό μιας μετέωρης κυβέρνησης - Υπουργοί και βουλευτές "αδειάζουν" τον Παπανδρέου



Ανοικτή διαφοροποίηση Βενιζέλου - Λοβέρδου
Ανεξάρτητη η Αποστολάκη - Β.Παπανδρέου και Εύα Καϊλή ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
ΟΛΑ τα σενάρια για τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις
Αναμένεται νέα παρέμβαση των τριών (Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση)
Ηρεμία πριν την καταιγίδα ή μια ιδιότυπη εκεχειρία; Λίγο πριν την έναρξη του πιο κρίσιμου υπουργικού συμβουλίου αυτής της κυβέρνησης όλα έχουν κοπάσει. Στάση αναμονής ενόψει του ταξιδιού Παπανδρέου αύριο στις Κάννες;
Τελευταία εξέλιξη και όχι με την μορφή δήλωσης αλλά διαρροής είναι η διαφοροποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου από την απόφαση του πρωθυπουργού να πάει σε δημοψήφισμα.
Είχε προηγηθεί πάλι μέσω κύκλων η διαφοροποίηση Βενιζέλου, αλλά και η ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας Αποστολάκη και τα αιτήματα της Βάσως Παπανδρέου και της Εύας Καϊλή να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στην δημιουργία κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης.



Η Βάσω Παπανδρέου, ζήτησε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η θέση αυτή της Βάσως Παπανδρέου σημαίνει ότι αν φτάσουμε στην Παρασκευή η ίδια δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Λίγο μετά τις 3 και η Εύα Καϊλή ζήτησε με επιστολή της όπως και η κα Παπανδρέου κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας η κυβέρνηση αυτή να έχει άλλον πρωθυπουργό. Μάλιστα είπε ότι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά της δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δηλαδή μένουμε στους 151 βουλευτές.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!