tromaktiko: Μετέτρεψαν σε … «γιάφκα» τα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Τρίκαλα

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μετέτρεψαν σε … «γιάφκα» τα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Τρίκαλα



Υπό άκρα μυστικότητα και σε συνθήκες … «γιάφκας», πραγματοποιήθηκε απόψε, συνεδρίαση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ, με περίπου 13 μέλη να συνεδριάζουν για τις έκτακτες πολιτικές εξελίξεις.
Όπως κατέγραψε τοtrikalanews.gr, «εισβάλοντας» στη συνεδρίαση, η οποία είχε απαρτία, καθώς από τα 19 μέλη, απουσίαζαν 6 μέλη , ενώ απουσίαζαν λόγω της συνεδρίασης της Βουλής οι 3 Βουλευτές, αλλά δεν εμφανίσθηκαν Δήμαρχοι του Νομού που εκλέχθηκαν με την σημαία του ΠαΣοΚ.

Η συνεδρίαση ήταν «εκρηκτική», αφού …θυμήθηκαν να συνεδριάσουν μετά από 2,5 μήνες και υπό το βάρος του… Δημοψηφίσματος.

Για το Δημοψήφισμα, επικράτησε η άποψη πως «πολιτικά είναι μια σωστή κίνηση που αιφνιδίασε την αντιπολίτευση» αλλά όμως τονίστηκε πως «δεν μπορούμε να την στηρίξουμε αφού δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση»…

Προφανώς, η μόνη ενημέρωση που έχουν είναι ότι …κατέρρευσαν τα χρηματιστήρια παγκοσμίως και ότι πλέον λόγω Δημοψηφίσματος, απειλείται η εκταμίευση της 6ης δόσης, που φέρνει το κράτος πολύ κοντά και στην επίσημη στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις.

Στα αξιοσημείωτα, η μη τοποθέτηση και σαφή θέση του συγκεκριμένου πολιτικού οργάνου στην …γροθιά του μέλους της Ν.Ε. Νεολαίας Τρικάλων του κόμματος, Δημήτρη Δαλαμάγκα στον βουλευτή του ΠαΣοΚ Χρήστο Μαγκούφη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!