tromaktiko: Διαμαρτυρία και πάλι αύριο στα κατεχόμενα για εσωτερικά ζητήματα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία και πάλι αύριο στα κατεχόμενα για εσωτερικά ζητήματα



Εξω από την ''βουλή'' θα βρίσκονται και πάλι αύριο οι Τ/κ καθηγητές, καθώς θα συζητούνται τα ''νομοσχέδια'' για τις κοινωνικές ασφαλίσεις και τους αλλοδαπούς.
Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της συντεχνίας των τ/κ καθηγητών, Ταχίρ Γκιοκτσεμπέλ αναφέρει ότι ''θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να ζήσουν ειρηνικά σε ένα καλύτερο μέλλον''.

Το ΑΚΡ, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας και το ''προεδρικό'', προσθέτει, βρίσκονται μακριά από το να είναι πιστευτοί από τις δηλώσεις τους ότι η τ/κ πλευρά λαμβάνει πρωτοβουλίες για το θέμα της προόδου και διανέμει ελπίδες στο Κυπριακό. Στη συμφωνία για το Κυπριακό, συνεχίζει η γραπτή δήλωση, οι επιτελείς λένε ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινή πολιτική με τους Τ/κ που μένουν στην Κύπρο, αλλά τα τελευταία χρόνια, μήνες, μέρες, με την επιμονή τους, με τα τετελεσμένα φαίνεται ότι ''επιταχύνουν'' την πολιτική του αποκλεισμού των Τ/κ. Χρησιμοποιούν την ειρήνη μόνο για να λένε, σημείωσε ο Γκιοκτσεμπέλ.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η αντιπολίτευση ετοιμάζεται να επικρίνει έντονα την ψευδοκυβέρνηση εντός της ''βουλής'', ενώ εκδήλωση θα πραγματοποιήσει σε πάρκο της κατεχόμενης Λευκωσίας η νεολαία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!