tromaktiko: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στον Πύργο

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στον Πύργο



Ολοσχερώς καταστράφηκε χθες το μεσημέρι από φωτιά το τμήμα της μηχανής ενός επιβατικού αυτοκινήτου ενώ υλικές ζημιές... υπέστη και άλλο αυτοκίνητο, που βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά από αυτό.

Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 13.40 στον Πύργο ενώ ο οδηγός πρόλαβε κυριολεκτικά να βγει από το όχημα την τελευταία στιγμή, καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα το όχημα λαμπάδιασε. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του οχήματος λίγο νωρίτερα είχε επισκεφθεί συνεργείο της περιοχής, καθώς το αυτοκίνητο, μάρκας Skoda Fabia, παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα. Στο συνεργείο είχε διαπιστωθεί η βλάβη και σήμερα θα πήγαινε και πάλι το αυτοκίνητο στον μάστορα για να την απαραίτητη επισκευή και έλεγχο. Ωστόσο, μόλις έφτασε κάτω από το σπίτι του, πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την μηχανή. Ο οδηγός μόλις πρόβαλε να βγει από το αυτοκίνητο για να ανέβει στο σπίτι και να ειδοποιήσει την πυροσβεστική. Εν τω μεταξύ, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, καθώς ο καπνός ήταν πολύ πυκνός και αρχικά πίστεψαν ότι προερχόταν από κάποιο διαμέρισμα. Επί τόπου έφτασαν δύο οχήματα της Π.Υ Πύργου με 5 πυροσβέστες που προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο τμήμα της μηχανής, ωστόσο η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Από την φωτιά, κάηκε και το οπίσθιο τμήμα ενός οχήματος, μάρκας Nissan Qashqai, που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το φλεγόμενο Skoda.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!