tromaktiko: Αντιδράσεις για το τουρκικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις για το τουρκικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ



Σε διαπραγματεύσεις με τον επενδυτικό κολοσσό από την Τουρκία, Sabanci Holding, φέρεται να βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Μερίδα του κόσμου θεωρεί πως αποτελεί προσβολή για όσα...
πρεσβεύει ο σύλλογος και η ιστορία του να περάσει σε χέρια εταιρείας της χώρας από την οποία ξεριζώθηκαν τόσοι Έλληνες.
Όπως αναφέρει ο sportfm, υπάρχουν και κάποιοι που μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας, εν μέσω τόσων οικονομικών προβλημάτων που την απειλούν με αφανισμό, είναι διατεθειμένοι να παραβλέψουν τις όποιες ηθικές αναστολές και αντιμετωπίζουν σαν μια εξαιρετική λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, που δεν έχει επιβεβαιώσει ότι μιλά με εταιρεία από την Τουρκία, κάνει τις τελευταίες ώρες μία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης. Οι επαφές με την “Sabanci Holdin” είναι προχωρημένες, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές με τους Άγγλους μεσάζοντες αραβικής και κινεζικής εταιρείας, αλλά το ενδιαφέρον από εκεί είναι λιγότερο χειροπιαστό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιδιώξει και πιθανώς θα έχει συνάντηση με κάποια μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004, αλλά είναι απίθανο να εξασφαλίσει έστω και μικρή οικονομική βοήθεια από κάποιον εξ αυτών. Όλοι περιμένουν να δουν αν ο Νίκος Νοτιάς έχει κάποια άλλη λύση στα σκαριά μετά τις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!