tromaktiko: Ακόμη σκοτώνει το πέταλο του Μαλιακού

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ακόμη σκοτώνει το πέταλο του Μαλιακού



Το πέταλο του Μαλιακού στο μεγαλύτερο μέρος του βελτιώθηκε έγινε ασφαλής αυτοκινητόδρομος αλλα ακομη κρύβει παγίδες .Σε μια τέτοια παγίδα στο 184 χλμ. κοντά στο... Μώλο χτες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος ελεύθερος επαγγελματίας την ώρα που επέστρεφε με το ΙΧΕ αυτοκίνητο του από τη Λαμία στο σπίτι του στο Μαρτίνο.
Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ΙΧ του 30χρονου για άγνωστο λόγο μηχανική βλάβη η ή στιγμιαία απροσεξία του οδηγού ξέφυγε απο την πορεία του και με ταχύτητα έπεσε επάνω στο κιγκλίδωμα , οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει αλλα δεν τα κατάφερε και το όχημα του ανατράπηκε και χτύπησε επάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.
Εκεί τον είδαν διερχόμενοι οδηγοί που ειδοποίησαν την αστυνομια.
Περιπολικό της τροχαίας Εθνικής οδού Θερμοπυλών πήγε επιτόπου ,διέκοψε την κυκλοφορία και παράλληλα ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του οδηγού που ήταν μέσα στο μισοκαταστραμενο αυτοκίνητο.
Δυστυχώς ο απεγκλωβισμός κράτησε αρκετή ωρα και στη συνεχεία ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετεφερε τον άτυχο 30χρονο στο Νοσοκομειο Λαμιας αλλα ήταν αργά γιατι ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!