tromaktiko: Βοηθά περισσότερο ο Λόγκαν

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Βοηθά περισσότερο ο Λόγκαν



Ο Ντέηβιντ Λόγκαν προσφέρει περισσότερα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτά που δίνει ο Ντρου Νίκολας στο Μιλάνο.


Ο Ντρου Νίκολας βρήκε πιο συμφέρουσα το καλοκαίρι την οικονομική πρόταση της Αρμάνι Τζινς και "την έκανε" για Μιλάνο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να ψάχνει εβδομάδες για σούτινγκ γκαρντ, καταλήγοντας στη λύση του Ντέηβιντ Λόγκαν. Η σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών ευνοεί τον άσο του πρωταθλητή Ευρώπης που αν και παίζει περίπου 14 λεπτά λιγότερο από τον Ντρου στην Ευρωλίγκα, βοηθά περισσότερο την ομάδα του.

Οι Ιταλοί με τόσες μεταγραφές (Χέρστον, Κουκ, Μπουρούσης, Φώτσης) ψάχνουν ακόμα τη χημεία τους, την ώρα που στην Αθήνα οι ρόλοι είναι κατανεμημένοι χρόνια τώρα. Ο Λόγκαν μπήκε σε έτοιμο σύνολο, προσφέροντας ως τώρα (σε 17.51'' συμμετοχής), 8.3 πόντους (35% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα, 75% στις βολές) συν μία ασίστ και 1.7 κλεψίματα. Ο Ντρου σε 31.56΄΄ λεπτά συμμετοχής έχει 10.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ, 0.7 κλεψίματα, με 50% στα δίποντα, 26.7% στα τρίποντα και 88% στις βολές.

Ο Λόγκαν υπερτερεί σε ευστοχία σε τρίποντα, κλεψίματα, ασίστ, ενώ σίγουρα αν έπαιζε περισσότερο θα είχε καλύτερο μ.ο πόντων, αφού οι συμπαίκτες του, του δίνουν αρκετά τη μπάλα.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!