tromaktiko: Μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ σε δράση

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ σε δράση



Άρχισαν τα όργανα και νάσου οι πρώτες ανατριχιαστικές υποψηφιότητες.  Ο μεσσίας της Ανάπτυξης πρώτος και καλύτερος. Αυτός που δεν κατάφερε να βάλει σε λειτουργία ούτε ένα εργοστάσιο, ούτε να βρει μια καρποφόρα επένδυση, ούτε καν να ξανοιχθεί σε νέες αγορές. Οι επιχειρήσεις κλείνουν όλες μαζί και η αγορά έχει στεγνώσει. Μήπως να κλείναμε το άχρηστο αυτό Υπουργείο μιας και μόνο ο μεγαλειώδης τίτλος του απόμεινε;

Η βασίλισσα της Παιδείας και της μαύρης εκπαίδευσης τρέχει να προλάβει. Ούτε καν βιβλία στα σχολεία, που σκέψη για περιορισμό της παραπαιδείας, ούτε μια διάκριση σε οτιδήποτε παράγει αυτό το υπουργείο και τα ιδρύματά του, η απόλυτη διάλυση ένα σκέτο μηδέν, μοναδική μαγκιά τα δύσκολα θέματα των Πανελλαδικών που διδάσκονται μόνο στα φροντιστήρια. Τρίτος χρόνος στο Υπουργείο της και ακόμα οι γονείς συνεχίζουν να πληρώνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα με πάνω από 500 ευρώ το μήνα, ενώ για τους υποψήφιους των πανελλαδικών φτάνουν ακόμα και το 1.000άρικο.
Ο άρχων της Υγείας δηλώνει κι αυτός παρών. Περιόρισε τα έξοδα αλλά έβαλε τους ασφαλισμένους να πληρώνουν τα σπασμένα, τα νοσήλια και τα φάρμακα, ούτε ένας κλέφτης δε γύρισε τα αρπαγμένα πίσω στα ταμεία. Το αυτονόητο έργο και οι έλεγχοι δεν είναι δα και για στήσιμο μνημείου. Οι υποσχέσεις και τα πισωγυρίσματα δεν έχουν τελειωμό, θέατρο σκέτο.
Ο μέγας αρχάγγελος της Οικονομίας και εμπνευστής του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ, με παρακαταθήκη τους νόμους του ασορτί με τα συμφέροντα, την παραγραφή και την ατιμωρησία και τα ήξεις-αφίξεις, τρέχει μεν αλλά δεν θα προκάνει δε, όταν έρθει η ώρα θα λάβει τη δέουσα απάντηση.
Και ο πολλά υποσχόμενος της Προστασίας βαθυστόχαστος επινοητής του φράχτη που γεμίζει καθημερινά τη χώρα με εκατοντάδες λαθρομετανάστες και ασύδοτη εγκληματικότητα θέλει δυστυχώς και αυτός να μας κυβερνήσει.
Τέτοια στελέχη και τέτοια κατάντια ούτε στον κόρφο μας. Φανταστείτε τους στα μπαλκόνια να μιλάνε στον πεινασμένο λαό μπουρδολογώντας σε άδειους δρόμους και πλατείες, προβάλλοντας το ανύπαρκτο συλλογικό και ατομικό τους έργο υποσχόμενοι νέους θριάμβους.
Αν βοηθήσουν όμως οι συνδικαλιστές, οι χρυσοί αυτοί άνθρωποι και ξαναματώσουν για άλλη μια φορά ψηφίζοντας αναμεταξύ τους δεν αποκλείεται να βγάλουν αρχηγό έναν απ’ αυτούς.
Όμως θα είναι αρχηγός σε ένα κόμμα συνδικαλιστών χωρίς οπαδούς, γιατί οι οπαδοί θα λακίσουν και θα πάνε αλλού.
Μόνη λύση η αναζήτηση μιας σοβαρής άσπιλης προσωπικότητας με νέες ιδέες και οράματα για να ηγηθεί, να επανιδρύσει και να ξεκαθαρίσει για τα καλά το κόμμα και τα παραρτήματά του και να ξαποστείλει όλους τους λέρες και τους άχρηστους όσο ψηλά και να είναι.
Αλλιώς στάχτη και μπούρμπερη και μπρος για νέο κόμμα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!