tromaktiko: Αφήστε και για μένα μια τρύπα!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αφήστε και για μένα μια τρύπα!



Όταν παίρνεις ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να γίνεις κυβέρνηση και την επόμενη μέρα καταφέρνεις να...
βγάλεις στο δρόμο 60.000 ανθρώπους, κάτι μάλλον δεν πάει καλά και το μέλλον σου δεν προδιαγράφεται λαμπρό.
Όταν μάλιστα, για να ελέγξεις το πλήθος, τοποθετείς 7.000 αστυνομικούς μόνο στην Αθήνα και κάνεις 100 "προληπτικές" προσαγωγές τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα.
Και για να το κορυφώσεις, δίνεις εντολή στα ΜΑΤ να εισέλθουν στο ΑΠΘ καταργώντας, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το πανεπιστημιακό άσυλο. Και γαμώ τις ιδέες! Και γαμώ τις αποφάσεις!
Εν τω μεταξύ, όλα αυτά έγιναν σε μια μέρα σα τη χθεσινή, που δε θεωρήθηκε καθόλου "επεισοδειακή" σε σχέση με τα όσα έχουν γίνει και τα όσα πρόκειται να γίνουν.Έχοντας ΜΙΑ μόλις μέρα ως κυβέρνηση.
Φανταστείτε δηλαδή τι θα γίνει μέχρι το τέλος τους 2011 που η κυβέρνηση πρέπει να περάσει τη σύμβαση για το "κούρεμα", το νέο μεσοπρόθεσμο, το νέο μνημόνιο, να απελευθερώσει επαγγέλματα και να κάνει αποκρατικοποιήσεις.
Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε την έλλειψη δημοκρατίας που υπάρχει (έχουμε διορισμένο και όχι εκλεγμένο πρωθυπουργό) και τη "χουντοποίηση" της χώρας μας μέχρι το τέλος του χρόνου, εκεί να δείτε τι θα γίνει.
Τέλος, τελευταίος παράγοντας της επικείμενης εξέγερσης είναι ο ηρωισμός που έχουν επιδείξει οι Έλληνες στο παρελθόν και η προσμονή που είναι διάχυτη ανά τον πλανήτη και λέει: "Όλος ο κόσμος περιμένει από σας να επαναφέρετε τη δημοκρατία στη γη και να επαναστατήσετε ενάντια στις σύγχρονες οικονομικές δικτατορίες. Τα βλέματα όλων είναι στραμμένα πάνω σας. Δείξτε μας για άλλη μια φορά το δρόμο."
Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, ο ευρύτατα αποδεκτός πρωθυπουργός μας, οι περίφημοι δημοσιογράφοι, ο ανιτεξουσιαστής Παπανδρέου, ο ευτραφής Βενιζέλος, ο χοντρομπαλάς Πάγκαλος, οι ηγέτες του λαού μεγάλοι υπουργοί μας, η sexy Εύα Καιλή, ο πανέμορφος Άδωνις, ο τσεκουροφόρος Βορίδης και όλοι οι έντιμοι συνεργάτες τους πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν από τώρα σε τρύπα θα κρυφτούν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!