tromaktiko: Ελλάδα κρατίδιο της Γερμανίας... Αμήν και πότε!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα κρατίδιο της Γερμανίας... Αμήν και πότε!



1. Συστημα εκπαιδευσης: απαραδεκτο για αυτο και τοσα φροντιστηρια.
2. Συστημα τριτοβαθμιαιας εκπαιδευσης:απο τα χειροτερα στην Ευρώπη και φυσικα χωρος πλουτισμου καποιων καθηγητων με αγαστή συνεργασια ολων των κομματικων παραταξεων.

3. Συστημα υγειας: υπο διαλυση, καμια παροχη κανενας σεβασμος, ουτε στοιχειωδες σεβασμος στον πολιτη αλλα πλουτισμος κ υπερκερδη απο τις εταιρειες του χωρου (φαρμακα, μηχανηματα κτλ)!!

4. Σημοσια εργα: μονο με τα λεφτα της Ευρωπης και την εξαντλητικη φορολογηση των "κοροιδων" με την γνωστη φυσικα μεθοδο της υπερκοστολογισης σε βαθμο που ο εργολαβος να μην βαζει ουτε ενα ευρω!

5. Αθλητισμος: παρανομες ελληνοποιησεις κ ντοπαρισματα σε ολυμπιακους αγωνες. 2-3 ομαδες λυμαινονται τα πρωταθληματα κ σε περιοδους οπου μπορουν αυτες να ελεγχουν τα κεντρα αποφασεων.
Καθως κ παραγοντες που μενουν ασύλληπτοι για χρονια κ καμια αντιδραση για τις συνομιλιες ατομων που εμπλεκονται σε καθορισμο αποτελεσματων!

6. Πολιτικη σκηνη: σκανδαλα, ανικανοτητα και υποταγη σε καθε αφεντικο Αμερικης ή Ευρωπης.

7. Δημοσιος τομεας: υπολειτουργει με 8 στους 10 εργαζομενους ή να μην πατανε ποτε στην δουλεια τους ή οταν πατανε να μην δουλευουν.

8. Δικαιοσυνη: κανενας ποτε δεν τιμωρηθηκε εκτος αν πεταξε μολοτωφ ή μετεφερε μεχρι 200 γρ. χασις. ο λ ο ι οι αλλοι (εμποροι ναρκωτικων,πολιτικοι, καταχραστες δημοσιου πλουοτου, διασημοι κτλ) παρελαυνουν ανενοχλητοι!

ποια Ελλαδα λοιπον και ποιος Ελληνας πολιτης???
Να ερθουν σημερα οι γερμανοι και να τα ξηλωσουν ο λ α. και κυριως τις γνωστες οικογενειες που φεραν αυτη την χωρα σε τετοιο επιπεδο διαφθορας, ανυποληψιας και ξεφτιλας σε παγκοσμιο επιπεδο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!