tromaktiko: ΜΜΕ και κρίση

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΜΜΕ και κρίση



Η νέα δανειακή σύμβαση θα φέρει νέα μέτρα για τον λαό όπως μείωση των μισθών και των συντάξεων, διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων ,πώληση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και γενικά ότι πηγή εσόδων κατέχει η Ελλάδα αυτές θα περάσουν στα χέρια των «δανειστών».
Για όλα αυτά υπάρχει η αντίδραση των Ελλήνων που εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και αυτή την αντίδραση θέλουν να καταστείλουν αυτοί που επιβάλουν τα νέα μέτρα.
Αυτό τον ρόλο ,της πειθούς των Ελλήνων , αναλάβατε και πάλι τα ΜΜΕ πιέζοντας όλα τα κόμματα να δεχθούν εκ των προτέρων την νέα σύμβαση δανεισμού ακόμα και σαν λευκή σελίδα και εκβιάζοντας και εκφοβίζοντας τους Έλληνες ,για την 6η δόση, προς την κατεύθυνση αυτή ώστε να μην υπάρχει αντίδραση του λαού, να αποφύγουν τις ευθύνες οι υπεύθυνοι που μας έφεραν το ΔΝΤ.
Γι’αυτό και η ισοπέδωση και η κιμαδοποίηση όλων των απόψεων για διαπραγμάτευση του μνημονίου και όχι την αμάσητη αποδοχή του.
Δέχεστε την λογική του δυνατού στην σχέση δανειστού και δανειζόμενου αλλά όχι στην σχέση υπεύθυνου και ανεύθυνου του μνημονίου στην πολιτική σκηνή του τόπου μας στις διεργασίες για σχηματισμό νέας κυβέρνησης
Τις ευθύνες τις έχουν μόνο όσοι χειρίστηκαν την μέχρι τώρα κρίση και δεν ευθυνόμαστε εμείς για την αποτυχία του την οποία μάλιστα εμείς οι απλοί πολίτες την είχαμε προβλέψει σχεδόν .
Και επειδή και οι διαχειριστές την γνώριζαν μήπως ο σκοπός είναι το ξεπούλημα και όχι το σώσιμο μας ;
Αυτό τον σκοπό υπηρετείτε,
Οι ευθύνες σας είναι βέβαιες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είστε οι κλωστές των κούκλων –Ελλήνων - του κουκλοθέατρου, που παίζουν και χειρίζονται οι δανειστές μας , απαραίτητα εξαρτήματα στην παράσταση αυτή.
Δεν υπερασπισθήκατε ποτέ τον ¨Έλληνα στην κάθε βλακεία και ψέμα του κάθε ευρώ παίου ,αφήσατε να δημιουργηθούν ψεύτικοι μύθοι που έχουν μας αδικήσει και παρεξηγήσει ,δεν προβάλατε ποτέ την αδικία καταμερισμού των μέτρων ,δεν είπατε ποτέ ότι τα μέτρα που μας επιβάλλονταν ήταν σε λάθος κατεύθυνση ,δεν υπερασπισθήκατε τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Ελλάδας και ποιότητας ζωής έναντι της οικονομικής βαλκανοποίησης που μας οδηγούν και γενικά φερθήκατε πιο εχθρικοί και από ορισμένους κακόπιστους και φθονερούς ευρω παίους που έχουν σκοπό το ξεζούμισμα της Ελλάδας.
Αφήσατε αναπάντητες τις προσβλητικές δηλώσεις και τις θέσεις των σωτήρων μας στις Κάνες με την ευθεία επέμβαση στο εσωτερικό της Ελλάδας, τις δηλώσεις της Μέρκελ ,περί εσφαλμένων στοιχείων για την 21η Ιουλίου ή ότι δεν γνωρίζουν που οδηγούνται με τις ενέργειες τους, αλλά και τις δηλώσεις απαγόρευσης ύπαρξης , και ουσιαστικά κατάργηση δημοκρατικών θεσμών , αντιπολίτευσης με αντίθετη άποψης από τον «δημοκράτη» Γάλλο πρόεδρο.
Τα δημοκρατικά σας αισθήματα εκδηλώνονται για ψύλλου πήδημα στο εσωτερικό της χώρας μας αλλά για θέματα από το εξωτερικό είναι σε βαθιά ύπνωση .
Παράδειγμα δε «δημοκρατίας» δημοσιογράφου διευθυντού ,ουράνιου καναλιού, που προτείνει να παραμεριστούν τα δύο μεγάλα κόμματα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες σχηματισμού νέας κυβέρνησης με τα υπόλοιπα.(Λαός , εκλογές ,Σύνταγμα είναι λέξεις άγνωστες και περιττές πλέον για αυτόν ).
Έχετε την ευκαιρία με τα τόσα ξένα πρακτορεία ειδήσεων που βρίσκονται να προβάλετε το δίκιο των Ελλήνων, αλλά και τα λάθος μέτρα των δανειστών, σε όλον τον κόσμο ώστε να αλλάξει και η εικόνα μας και να γίνει μια σωστή και λογική διαπραγμάτευση του νέου μνημονίου .
Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει και δεν το κάνετε ;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!