tromaktiko: Τι γνώμη έχουν για την Ελλάδα στην Αγγλία

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τι γνώμη έχουν για την Ελλάδα στην Αγγλία



Στο Αγγλικό κανάλι 4 παίζει η εκπομπή Go Greek for a week (Γίνε Έλληνας για μια βδομάδα) στην οποία συγκρίνουν τα εργατικά προνόμια στην Ελλάδα με τα αντίστοιχα Αγγλικά.
Συγκεκριμένα συγκρίνουν τις δουλείες και τους μισθούς στην Βρετανία με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα.Σύμφωνα με την εκπομπή ενας οδηγός λεωφορείου (πού στην Αγγλία πληρώνεται 1600 λιρες μηνιαίως) θα έπαιρνε μετα τα επιδόματα γονικής παροχής κλπ 35000 λίρες το χρόνο (περιπου 40000 ευρώ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ αν έκανε την ίδια δουλεία στην χώρα μας.

Θα τρελαθούμε τελείως?? Ποιος οδηγός έχει μισθό 40000 ευρώ στην Ελλάδα? Και η εκπομπή συνεχίζει με τις κωμώτριες να έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης στα 54 χωρίς να είναι καν μητέρες και άλλες πολλές αοριστίες.. Το τι ισχυρίζονται δεν περιγράφεται.

Λογικό ειναι μετα οι ξένοι να νομίζουν οτι καλοπερνάμε στην Ελλάδα.Το χειρότερο ειναι ότι φωνάξανε και κατι Έλληνες καθηγητές για να υποστηρίξουν αυτές τις απόψεις... Δεν είναι ανακρίβειες όλα οσα λένε αλλά λόγω τηλεθέασης το έχουν φουσκώσει πολύ και μας παρομοιάζουν σαν ακριβοπληρωμένους όλους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!