tromaktiko: Τροχαία ατυχήματα, ντιλιβεράδες και σκέψεις...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τροχαία ατυχήματα, ντιλιβεράδες και σκέψεις...



Υστερα απο παρουσια μου σε τροχαιο με ντελιβερα σκορπιες σκεψεις τρυπαν το μυαλο μου.
Θες γιατι είναι φιλος μου ο δευτερος εμπλεκόμενος?
Θες γιατι οπως και να χει χαθηκε μια ζωη με φταίξιμο καθαρα του ντελιβερα?
Δεν εχει και τοσο σημασία αν ειχε διπλωμα ασφαλεια και τα συναφη.. Αυτα δε θα τον κρατουσαν απο το να περασει το κοκκινο με 50+ κμ/ω.. Δε θα τον κρατουσαν απο το να μη κανει ελιγμό βλεποντας εμπρος του το επερχόμενο οχημα στο οποιο και συγκρούστηκε!.. Ειναι κοινη λογικη. Βλεπεις κοκκινο, σταματας. Στο συγκεκριμενο σημειο δε γινεται να μη το καταλαβεις, μαλλον περασε και το προηγουμενο με κοκκινο, οριακα οτι ειχε αναψει..!

Και μετα μου ερχεται στο μυαλο η τηλεφωνητρια... "Σε 30 λεπτα θα ειμαστε κοντα σας" !
Και σκεφτομαι γιατι να ειστε κοντα μου σε 30'.
Θα παθω κατι αν φαω σε 35' ή σε 40' ?
Δεδομενο οτι οι ντελιβεραδες ειναι απροσεχτοι στο ζενιθ της μετρησης της απροσεξιας...
Δεν εξεταζω ουτε εθνικοτητα, ούτε βιωτικό επιπεδο (ακουσα και αυτο, ελα μωρε Πακιστανός..)
Ε και??? Ποιος σε βεβαιωνει οτι ΔΕΝ αφησε πισω του.. κατι.. ?
Μα ποσο μακάκες ειμαστε.. Και ασφαλως δε θα θελαμε να ειναι καποιος "δικος μας" ανθρωπος στη θεση του ντελιβερα..
Να πληροφορησω λοιπον κι εγω τον "περιεργο" που κατεβηκε να ...χαζεψει και να τραβηξει βιντεακι!!!! Πως αυτος ο ελα μωρε Πακιστανός, σου φερνει και μου φερνει τη παραγγελια οταν και εφοσον παραγγελνεις! Αυτος ο ανθρωπος λοιπον αγνωστου εθνικοτητας πριν ερθεις "περιεργε" ητανε κοντα μας ο αδερφος του, ναι ναι Πακιστανός και αυτος! Με μια οψη στο προσωπο του χαμενη..Κατι που δεν ειδες! Παρατηρωντας τον νεκρο φαινοτανε καθαρα στο δαχτυλο του μια βερα. Κατι που δεν αποθανατισε το hightech κινητο σου. Και που δε σεβαστηκες και απλα ειπες να το κρατησεις για αρχειο...
Οχι σα την δικη σου βεβαια αλλα ενα απλο δαχτυλιδακι που ισως λεω ισως να συμβολιζε καποιο δεσμο. Αρα εως τωρα μετραμε αδερφο / γυναικα!
Σκεψου απλα την επομενη φορα που θα πεις, ελα μωρε Πακιστανός ειναι, να μη σε αξιωσει ο θεος να εισαι εσυ στη θεση του σε καποιο αλλο κρατος και να σου πουν ασφαλως και πισω απο τη πλατη σου, ελα μωρε Ελληνας ειναι!
Προσωπικα εαν ξαναπαραγγειλω θα απαιτησω απο τη τηλεφωνητρια να αργησει ο ντελιβερας... Να παει πιο αργα και πιο προσεκτικα....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!