tromaktiko: Ωρα για υπογραφές...

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ωρα για υπογραφές...



Από την στιγμή που βρέθηκε η λύση και το ΔΣ θα ορίσει νέα ΓΣ οι πλευρές Τζίγγερ και πρίγκιπα είναι έτοιμες να βάλουν τις υπογραφές.
Η ώρα των υπογραφών φαίνεται πως ήρθε και το deal ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Σουλτάν Αλ Σαούντ μπαίνει στην τελική του ευθεία με τους νομικούς να έχουν δώσει ραντεβού για το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να βάλουν... τζίφρες.

Οπως αναφέραμε και την Τρίτη, οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρήκαν τη λύση στο νομικό πρόβλημα που είχε προκύψει κι αυτή θα δοθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΣ της ΠΑΕ. Εκεί θα συζητηθεί το θέμα της Arboris Capital, ενώ θα οριστεί νέα ΓΣ και όχι συνέχεια της επαναληπτικής που είχε προηγηθεί (δεν θα γίνει ουσιαστικά αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 24 του μήνα).

Μετά από την υπογραφή ενός ειδικού προσυμφώνου «προσωρινής μεταβίβασης μετοχών» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει το 54.7% των μετοχών της ΠΑΕ στον Βλάση Τσάκα, ως εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ. Αυτός θα παρευρεθεί στην ΓΣ, καταθέτοντας άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα είναι δεσμευμένα από τον σύλλογο με την δυνατότητα όμως να τα χρησιμοποιήσει από την ημέρα που θα συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!