tromaktiko: Κινέζικα προϊόντα...

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κινέζικα προϊόντα...



Περιμένω εδώ και δυο μήνες περίπου, αυθεντικά ανταλλακτικά για κάποιο προϊόν της αγοράς. Όπως είναι πλέον γνωστό... παντα αντιγραφουν και προωθουν κατι αναλογο και οι Kινεζοι (τα λεγομενα κινεζικά). Oι Kινεζοι που λετε, οπως ξερουν πολλοι πλεον, εχουν ανοιχτει στις αγορες ολου του κοσμου με φοβερη αναπτυξη. Tι κανουν ομως; Έχουν πιασει ολα τα μεγαλα λιμανια του κοσμου και με πλαγια μεσα, σταματουν την διαδικασια εκτελωνισμου των αυθεντικων προιοντων (για τουλαχιστον 1-2 μηνες) και προωθουν με ταχεις ρυθμους, τα δικα τους και πολλες φορες και πιο εξελιγμένα,στις ιδιες ή σε μικρη απόκλιση τιμες με των αυθεντικων, με αποτελεσμα να αναγκαζουν τον καθε καταναλωτη να καταφυγει σχεδον υποχρεωτικα σε αυτα, αφου η αυθεντικη αγορα ειναι αδεια.

Μην τα βαζετε λοιπον με τον καθε επαγγελματια που προσπαθει με καθε τροπο να σας εξυπηρετησει. Τα ξερουν και δινουν πραγματικο αγωνα ωστε να καταφερουν να εκτελωνίσουν επιτελους και τα δικα τους. Λιγη υπομονη.

Και μια συμβουλη. Εφοσον ειναι δυνατον και αφορα αναλωσιμα προιοντα (κυριως ανταλλακτικα), οταν επιτελους περασουν στην αγορα, προμηθευτειτε οσα νομιζετε οτι θα σας χρειαστουν για αρκετο διαστημα και παντα να εχετε το νου σας να ανανεωνετε την καβαντζα σας....και μακρια απο τα κινεζικα, πεταμενα λεφτα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!