tromaktiko: Γη και ύδωρ ...

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γη και ύδωρ ...



Δυστυχώς για σένα απευθύνεσαι σε σκεπτόμενους ανθρώπους εσύ που έγραψες το "Βρε, βρε, να και ο κ.Κλυν!"
Γη και ύδωρ, μονo αυτό ζήτησαν οι φίλοι σου οι Γερμανοί Πρασινοφρουρέ, τίποτε άλλο.

Και εσύ σαν καλός εφιάλτης που είσαι, είσαι έτοιμος να τα δώσεις, φτάνει να μην χάσεις τη βολή σου.
Άλλωστε οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, και θέλουν το καλό μας οι Τούρκοι αδέρφια μας, και οι Αμερικάνοι είναι οι ανιδιοτελείς προστάτες του πλανήτη μας.
Το κακό δεν είναι μονο οτι εισαι ανιστόρητος, αλλά είσαι και καθοδηγούμενος.
Άλλωστε γιατί να πουλήσεις κάτι, αν μπορείς με μια μικρή μιζούλα και "τις εντολές της τρόικας" να το χαρίσεις σε Γερμανούς και ημετερους;
Γιατι να μην υπογράψει ο Σαμαράς ένα κείμενο εκατοντάδων σελίδων με την παραχώρηση της κυριαρχίας μας, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ δηλαδή, όπως λαχταρούσε χρόνια και έκανε εν ριπή οφθαλμού ο φίλος σου ο GAP.
Γιατί ΔΕΝ του δίνουν μια δήλωση να υπογράψει «Δέχομαι να υποστηρίξω την εθνική προσπάθεια που θα καταβάλει η Ελλάδα για να αποφύγει την χρεοκοπία » αλλά ένα κείμενο με εκατοντάδες όρους, ρήτρες παραχωρήσεις, αποποίηση οποιασδήποτε διεκδίκησης χρημάτων μέχρι και πολεμικών αποζημιώσεων, απαγόρευση δυνατότητας ακόμα και προσφυγής σε διεθνές δικαστήριο και μη συμμέτοχη σε οποιαδήποτε αγοραπωλησία ή νόμο θα επιβάλει η τρόικα.
Για πετρέλαια, φυσικό αεριο, μεταλλεύματα, μισθούς, συντάξεις, παιδιά, άμυνα κ.λ.π.
Όχι φίλε πρασινοφρουρέ, που πριν από λιγα χρόνια κορόιδευες ως γραφικούς αυτούς που μιλούσαν για πετρέλαιο στο Aιγαίο, να μην υπογράψει.
Άλλωστε για σενα δεν ζητάνε και τίποτα σημαντικο οι ξενοι, τι ζήτησαν;
Λίγο Γη και Υδωρ, πως κάνουμε έτσι πια;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!