tromaktiko: Βρήκε κανείς την ταμπακιέρα;

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Βρήκε κανείς την ταμπακιέρα;



Μετά την παρακολούθηση των τελευταίων γεγονότων καταγράφω στο μυαλό μου τα κομμάτια του παζλ ως εξής:
1)Ο "ηλίθιος" θιασάρχης ΓΑΠ συνεχίζει ανενόχλητα το καταστροφικό του έργο.
2)Οι "αντάρτες" βουλευτές του, κομπάρσοι της "κακοστημένης" φαρσοκωμωδίας συνεχίζουν την καταχρέωση της χώρας.
3)Το τραβηγμένο αυτί του Αντωνάκη από τους Ευρωπαίους μιζαδόρους φίλους του κατέστησε σαφές και στον πιο αδαή Έλληνα ότι όταν θα έρθει στην εξουσία θα καταστεί ως άξιος σκυταλοδρόμος,ο συνεχιστής της κοινωνικής,οικονομικής και ηθικής μας εξαθλίωσης.
4)Ντόρα και Καρατζαφέρης ,άρτι αποφοιτήσαντες σχολής Καρόλου Κουν, είναι έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι διευθέτησης των μιζών.
5)Πολυφωνικά και ανεξάρτητα ΜΜΕ εργολάβων, με τα κουστουμάτα καλοντυμένα παπαγαλάκια, ασχολούνται με το ποιος θα μας κυβερνά, τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά τον ανεπαρκή ΓΑΠ(αυτοί μέχρι προχθές δεν τον εστήριζαν;) και την ανάγκη εκταμίευσης της 6ης δόσης και παραμονής της χώρας στο ευρώ.

6)Ο τιμωρός λαός φορώντας τη μάσκα του Ζορό είναι έτοιμος να φέρει τον Αντώνη ως σωτήρα, καταρρακώνοντας την εναλλακτική πολιτική λύση της ψήφου προς την αριστερά. Τελειώνοντας, ομολογώ πως μου λείπουν τα βασικότερα κομμάτια του παζλ που σχηματίζουν την ταμπακιέρα: Πόσο και για πόσο θα πληρώνουμε την νέα δανειακή σύμβαση και αυτές που θ' ακολουθήσουν; Πόσο θα φτάσουν μισθοί-συντάξεις;Ποιοι θα καρπωθούν τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας;Ποιοι θα εκμεταλλεύονται την ενέργεια στη χώρα μας;Ποιος είναι ο νέος γεωπολιτικός χάρτης των Βαλκανίων; Οι απαντήσεις προφανείς. Οι υπέρμαχοι της δημοσιογραφίας θα μας πληροφορήσουν...
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!