tromaktiko: Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς



Έφερα στη θύμησή μου σήμερα το πολιτικό σύστημα που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η κοροϊδία που δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια είναι άξια απορίας. Ο λαος έδειξε ότι δεν θέλει τον Γιωργάκη. Τι έκανε λοιπόν το Πασοκ για να μην σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη? Κανονίστηκε να πέσει πάνω του όλη η λαϊκή οργή και να μεταθέσουν την ευθύνη σε ένα πρόσωπο και όχι σε ολόκληρο το κόμμα. Τάχα τάχθηκαν κατά του δημοψηφίσματος αφού είχαν υπογράψει όλοι τους τα μνημόνια και όλα εκείνα τα μέτρα που έφεραν τον λαό στην εξαθλίωση. Δεν ήξεραν για το δημοψήφισμα? Ας γελάσω γοερά. Όλα κανονισμένα ήταν για να σβηστεί μόνο ο Γιωργάκης από το προσκήνιο και για να μπορέσουν να διεκδικήσουν πάλι στο μέλλον την εξουσία χωρίς να τους πάρει ο λαός με τις πέτρες, το μόνο που θα διαφέρει είναι το πρόσωπο.
Το ίδιο γίνεται και με τον Αντωνάκη. Που τον θυμήθηκε η ΝΔ τον λιποτάκτη της παράταξης? Αυτόν με τις ακραίες ιδέες? Αλλά ποιόν να έβαζε να οδηγήσει...τα μουχλιασμένα πρόσωπα που βλέπαμε δίπλα από τον Καραμανλή? Όχι έπρεπε να ήταν κάποιος που είχε χαθεί από το πολιτικό σανίδι, κάποιον που θα είχε ξεχάσει ο λαός.
Γι' αυτό Έλληνα πρόσεχε την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά στην κάλπη. Άσε στην άκρη τους ψευτοκομματισμούς και σκέψου λογικά.Δεν μας συγχωρούνται άλλα λάθη. Δεν θα μας συγχωρέσουν τα παιδιά μας άλλα λάθη!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!