tromaktiko: Στην τσιμπίδα της Αστυνομίας δύο αλλοδαπές για υπόθεση κλοπής στην Κύπρο

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στην τσιμπίδα της Αστυνομίας δύο αλλοδαπές για υπόθεση κλοπής στην Κύπρο




Δύο γυναίκες από τη Μογγολία, ηλικίας 38 και 43 ετών, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σε σχέση με υπόθεση κλοπής. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του...
γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στη Λευκωσία, γύρω στις 3.30μμ την Παρασκευή, και ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, διαπίστωσε ότι δύο γυναίκες ασιατικής καταγωγής, η μια εκ των οποίων έσπρωχνε παιδικό τροχοκάθισμα, κινούνταν ύποπτα μέσα στο κατάστημα.

Ο Αστυνομικός παρακολούθησε τις δύο γυναίκες και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για άτομα εναντίον των οποίων είχε γίνει καταγγελία, πριν από ένα μήνα, για κλοπή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν στο χώρο του καταστήματος και ανέκοψαν το όχημα των δύο γυναικών.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό τους δύο καινούρια δερμάτινα σακάκια και δύο γυναικείες τσάντες. Στο παιδικό τροχοκάθισμα εντοπίστηκε σχισμή που περιείχε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενσωματωμένη αυτοσχέδια τσάντα, η οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιείτο για την τοποθέτηση των κλοπιμαίων, έτσι ώστε να μην ενεργοποιείται ο συναγερμός των καταστημάτων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!