tromaktiko: Κεφαλλονίτισσα της ομογένειας διεκδικεί το αξίωμα του ανώτατου δικαστή της Νέας Υόρκης

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κεφαλλονίτισσα της ομογένειας διεκδικεί το αξίωμα του ανώτατου δικαστή της Νέας Υόρκης



της Μαρίας Χριστοφοράτος
Οι Κεφαλλονίτες και γενικά η ομογένεια είναι περήφανοι που από τις τάξεις τους θα έχουν την Δικαστή Χριστοφορατου στο χώρο που ζουν.

Με την υποστήριξη της Ομογένειας, του Κεφαλλονίτικου συλλόγου «Κέφαλος» και πολλών ιδιωτών η Κέιτ (Αικατερίνη) Χριστοφοράτου ελπίζει να είναι η επόμενη δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υορκης, περιφέρεια Κομητείας Κουήνς, μετά τις εκλογές 8 Νοέμβριου 2011.

Η Κέιτ Χριστοφοράτου είναι δικηγόρος με 25ετη εμπειρία στο Οικογενειακό Δίκαιο, στο Αστικό και το ποινικό, με αξιόλογες αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με τα κοινά στην Αμερική. Για πολλά χρόνια έχει υπηρετήσει τον Σύλλογο Ελληνοαμερικάνων δικηγόρων και σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. Έχει αναλάβει αφιλοκερδής υποθέσεις Ελληνοαμερικανίδων που σχετίζονται με βία και με άπορες οικογένειες.

Η Κέιτ Χριστοφορατος γεννήθηκε στο Κονέκτικατ, οι γονείς της είναι ο αείμνηστος Δημήτρης Δημητράτος, καταγωγής Λουρδά και η μητέρα της Σταματία το γένος Μοντεσάντου από τα Μαυρατα Κεφαλονιάς. Η Κειτ Χριστοφοράτου ομιλεί την Ελληνική γλώσσα. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών της Τζακλιν που είναι οικονομολόγος και είναι παντρεμένη και την Κατερίνα πού τον προσεχή Σεπτέμβριο θα σπουδάσει στη Νομική σχολή. Η ειλικρίνεια και η εμπειρία της είναι η δυναμική που θα την εκλέξει Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ν.Υ.

Οι Κεφαλλονίτες και γενικά η ομογένεια είναι περήφανοι που από τις τάξεις τους θα έχουν την Δικαστή Χριστοφορατου στο χώρο που ζουν.
http://www.e-kefalonia.net/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!