tromaktiko: Δεν θα παρευρεθεί στη «δίκη» ο Μιχάλης Σαρρής

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα παρευρεθεί στη «δίκη» ο Μιχάλης Σαρρής



Δεν θα παραστεί τελικά σήμερα σε λεγόμενο δικαστήριο στα κατεχόμενα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, όπου είναι ορισμένη η δίκη-παρωδία μετά το φιάσκο του περασμένου μήνα.

Μετά από συμβουλές νομικών και αφού λήφθηκε σοβαρά υπόψη τόσο η πολιτική πτυχή όσο και η νομική, ο κ. Σαρρής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» αποφάσισε ότι δεν θα παρευρεθεί στη δίκη. Η ψευδοαστυνομία είχε παρουσιάσει εναντίον του τρεις συνολικά κατηγορίες, οι οποίες θεωρούνται αστήρικτες αφού δεν υπήρχαν μαρτυρίες ή στοιχεία που να τις στοιχειοθετούν. Οι κατηγορίες αφορούν δήθεν δραστηριότητές του με άλλα άτομα σεξουαλικής φύσης.

Αρχικά ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει ότι θα μετέβαινε στα κατεχόμενα για ν’ αποδείξει πως επρόκειτο για σκευωρία, ωστόσο φαίνεται ότι μετά από δεύτερες σκέψεις και συμβουλές άλλαξε άποψη, κρίνοντας κυρίως πως δεν αποκλειόταν τελικά και με τον θόρυβο που ξέσπασε αρχικά, να παρουσιαστεί κάτι νέο με τεχνάσματα σε βάρος του.

Στο μεταξύ, η μη παρουσία του σήμερα σε ψευδοδικαστήριο στη Λευκωσία θα έχει συνέπειες, αφού όπως εκτιμάται θα εκδοθεί εναντίον του λεγόμενο ένταλμα σύλληψης, ενώ πιθανόν να χάσει και τη χρηματική εγγύηση που κατέθεσε ύψους 47.000 ευρώ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!