tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Στη Β΄Ολλανδίας παρατηρούνται οι σημαντικότερες κινήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής  το οποίο παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα, με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά και ισχυρά φαβορί. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Μεγάλες οι δυσκολίες στη Β΄Γερμανίας που δεν παρατηρούνται σημαντικές διαφορές δυναμικότητας και όλα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Δύσκολη και η αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Κολωνία και την Γκλάντμπαχ που υποχωρεί το διπλό στο 2.20 όμως και η Κολωνία μέσα στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή και επικίνδυνη.

Στη Β΄Γαλλίας πιέστηκαν οι τιμές των γηπεδούχων Σεντάν και Τουρ στο 1.70 ενώ ένα προβάδισμα στο 1.85 έχει και η γηπεδούχος Μετς που έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Ισχυρό φαβορί η Αλκμαάρ στο 1.25 κατά μέσο όρο στο διαδίκτυο ενώ ο άσος της Σταντάρ Λιέγης στο ματς με την Μαλίν παίζει στο 1.40. Αμφίρροπη η αναμέτρηση του Καμπιονάτο ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Ρόμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες με τον άσο φαβορί στο 2.20.

Στη Β΄Ολλανδίας δέχτηκε έντονη πίεση το διπλό της Τέλσταρ στο 2.00 και αναμένεται αλλαγή τιμής στο 2.20 του ΟΠΑΠ ενώ υποχωρεί και η Μαάστριχτ στο 1.90 και είναι πιθανή και εδώ μια αλλαγή τιμής στο 2.00 του ελληνικού κουπονιού. Σε αγώνα της Β΄Αγγλίας δέχτηκε πιέσεις ο άσος της Μπαρνέτ που έπεσε και στο 2.30. Τέλος στο Λα Κορούνια-Αλμερία που αποτελεί ντέρμπι κορυφής οι αγορές έδειξαν προτίμηση στον άσο που υποχωρεί και κάτω από το 1.85.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!