tromaktiko: Χωρίς Ιμπαγάσα στη Μασσαλία

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Ιμπαγάσα στη Μασσαλία



Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα στη Μασσαλία, για το ματς με τη Μαρσέιγ στην 5η αγωνιστική του Champions League. Στην αποστολή ο Φέισα!
Ο Αργεντινός μέσος δεν πρόλαβε το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι παρών ούτε στην εκτός έδρας αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδος στη Μασσαλία, στο κρίσιμο ματς με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, αφήνοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε να λύσει το μεγάλο πλέον πρόβλημα, που δημιουργείται στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο «Κάνιο» ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και ως εκ τούτου ο Ισπανός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής.

Μέσα ο Φέισα!

Πρόβλημα που ευτυχώς είναι μικρότερο πλέον, αφού ο Λιούμπομιρ Φέισα «έβγαλε» ένα μέρος της προπόνησης, πριν κάνει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει και ασκήσεις με μπάλα. Η έλλειψη ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή, οδήγησε τον Βαλβέρδε στην επιλογή του Σέρβου χαφ στην αποστολή, με τη συμμετοχή του να κρίνεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες μέχρι τη σέντρα του αγώνα της Τετάρτης.

Θεραπεία για Ορμπάιθ, Μακούν, μαγνητική ο Βαλεριάνος!

Οι άλλοι δύο μεγάλοι απόντες της αναμέτρησης, Πάμπλο Ορμπάιθ και Ζαν Μακούν έκαναν θεραπεία, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου με τον Γιώργο Βαλεριάνο. Δυστυχώς για τον τελευταίο, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό γόνατο, τον αναγκάζουν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan.

Με 18άδα στη Γαλλία

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία.

Αυτοί είναι οι Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ και Μακούν, που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τρίτη στις 10:30.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!