tromaktiko: Ποιός σας είπε οτι ξέρετε τί θέλει ο λαός;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ποιός σας είπε οτι ξέρετε τί θέλει ο λαός;



Ποιός σας είπε οτι ξέρετε το συμφέρον του και το εξυπηρετείτε ; Ιδέα δεν έχετε κυρίες και κύριοι της Βουλής για το πώς ζεί ο λαός... ιδέα δεν έχετε για τις ανάγκες και το συμφέρον του, ιδέα δεν έχετε για την γνώμη και τις επιθυμίες του. Βρίσκεστε στην εξουσία μόνο και μόνο επειδή ο λαός ποτέ δεν πίστευε οτι θα μπορούσατε να την σφετεριστείτε σε τέτοιο βαθμό. Σταματήστε να προσποιείστε οτι τον εκπροσωπείτε.

Μάθατε τις νομισματικές ανάγκες και επιθυμίες του λαού απο τις δημοσκοπήσεις ; Και απο τις δημοσκοπήσεις που λένε να ξεκουμπιστείτε δεν μάθατε τίποτα ; Δεν καταλάβατε οτι προκειμένου να έχει εσάς εκπροσώπους, ο λαός προτιμά να φύγει και απο το Ευρώ και απο την Ευρωπαική Ένωση ; Οτι προτιμά να δυστυχήσει με κάθε άλλο τρόπο απο την σίγουρη και αποδεδειγμένη δυστυχία του να τον εκπροσωπείτε ;

Για άλλα σας ψήφισαν και άλλα κάνετε. Τα ακριβώς αντίθετα, μάλιστα. Ναι, το ξέρουμε οτι την πατήσαμε και οτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μέχρι τις επόμενες εκλογές, αφού όντως ο λαός, σε αντίθεση με εσάς, έχει την ωριμότητα και την σοβαρότητα να μην διαλύσει την χώρα για χατίρι σας όπως γινόταν στις προεκλογικές αναμετρήσεις των πατεράδων, παππούδων και θείων σας.

Αφού δεν θέλετε να παραιτηθείτε σύσσωμοι, παίξτε τουλάχιστον σύντομα το παιχνιδάκι της συγκυβέρνησής σας πριν ο Ελληνικός λαός σας παραιτήσει μαζικά και αδιακρίτως. Ξεπουλήστε ότι προλαβαίνετε, δεσμεύστε ότι υπάρχει εκτεθειμένο στις ορέξεις σας, καταστρέψτε ότι μπορείτε.

Ζήστε για λίγο ακόμα με την ελπίδα οτι η ημέρα των εκλογών θα βρεί τους Έλληνες τόσο απελπισμένους και εξαθλιωμένους που θα σας ανεχτούν έστω μια ημέρα παραπάνω. Προσπαθείστε να το καθυστερήσετε λίγους μήνες. Προσπαθείστε και να αρνηθείτε την πραγματικότητα αν θέλετε.

Ο λαός χρωστάει για τις αφελείς επιλογές του και θα πληρώσει. Δεν θα είναι όμως ο μόνος. Έρχεται και ο δικός σας λογαριασμός.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!