tromaktiko: Έργα Κυπρίων δημοσιογράφων φιλοξενούνται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Έργα Κυπρίων δημοσιογράφων φιλοξενούνται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας



Έργα πέντε Κυπρίων δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, φιλοξενεί αυτές τις μέρες το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, με στόχο να... παρουσιάσει στο κοινό μια άγνωστη πλευρά τους πέρα από το καθημερινό τους λειτούργημα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής, ανέφερε ότι «το ταλέντο και οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πέντε δημοσιογράφων, των Νικόλα Μαρκαντώνη και Παναγιώτη Δημόπουλου από την τηλεόραση Sigma, του Κώστα Κωνσταντίνου από το ΡΙΚ, του Κωνσταντίνου Χάμπαλη από την εφημερίδα Φιλελεύθερος και της Μιράντας Λυσάνδρου από την εφημερίδα Καθημερινή, αναδεικνύονται και αποτυπώνονται με ένα μοναδικό τρόπο σε πίνακες ζωγραφικής και σε φωτογραφικά στιγμιότυπα, εμπνευσμένα από τις δημοσιογραφικές τους αποστολές, τα βιώματα και τις προσωπικές τους εμπειρίες».

Πρόσθεσε ότι «η Hermes Airports δίδει ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις της με τα ΜΜΕ και αναγνωρίζει τη σημαντική βοήθεια που αυτά προσφέρουν στην προσπάθεια ενημέρωσης του επιβατικού κοινού, σε διάφορες περιπτώσεις και σε σημαντικά γεγονότα».

«Αυτή η σχέση», είπε, «πρέπει να είναι αμφίδρομη και μέσω αυτής της έκθεσης που εγκαινιάζουμε σήμερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να ‘‘απευθυνθούν’’ στο κοινό, αυτή τη φορά όμως, όχι με τη δημοσιογραφική τους πένα και μέσα από τα ρεπορτάζ τους, αλλά με την ψυχή και την καρδιά τους, μέσα από τα έργα τους».

Ο κ. Ασπρής είπε ακόμα ότι η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, φιλοξενείται στο χώρο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας και είναι προσβάσιμη στο κοινό, είτε ταξιδεύει, είτε όχι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!