tromaktiko: Περί σεναρίων κυβερνήσεων οικουμενικών αποχωρήσεων αποστατικοποιησεων... το μήνυμα του λαού είναι ένα!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Περί σεναρίων κυβερνήσεων οικουμενικών αποχωρήσεων αποστατικοποιησεων... το μήνυμα του λαού είναι ένα!



Και αυτο πρεπει να το βιδωσετε στο μυαλο σας ολοι οσοι ειχατε την όποια ανάμιξη στα πολιτικα της χωρας την τελευταια 15ετια... (απλα η ηλικία μου δεν επιτρεπει να πω παραπάνω),
ξεχαστε τις δημοσκοπησεις, τα προεκλογικά τρικ ντιμπειτ κ λοιπα καραγκιοζιλικια παραμυθια της χαλιμας.

Ο λαος.... δεν προκειται να αποδεχθει καμία  κυβέρνηση η οποια εχει οποιαδήποτε σχεση με τις παλιες ....

Η Ελλαδα χρειαζεται ανθρωπους καθαρους που δεν εχουν λερωσει τα χερια τους .

Είναι πλεον ολοφανερο οτι αυτοι που συνεβαλαν να ερθει η χωρα σε αυτη τη θεση ειναι αδυνατο να δωσουν λυση ....

Η Ελλάδα χρειαζεται ανθρωπους που να εξηγουν στο κοσμο γιατι πληρωνει φορο, που παει ο φορος και ποιος ειναι στοχος που πρεπει να επιτευχθει
Και-ο-λαος-να-τους-πιστευει!!!
Και-ο-λαος-να-βλεπει-"εργα"!

Χρειάζεται να νιωσει οτι κυβερνάται η χωρα με μεθοδικότητα, αποφασιστικοτητα και αποτελεσματικοτητα, δηλαδη το ακριβως αντιθετο απο αυτο που νιωθει  τωρα.
Δεν προκειται κανεις να πιστεψει οτι πρωην ψευτες καταχραστες, υποθαλπτες, συνυπευθυνους, απραγους εμπλεκομενους σε σκανδαλα και αλλα πολλα ....
ξαφνικά θελουν να σωσουν τη χωρα η οτι.... εχουν την ικανοτητα να το κανουν.
Αυτά να μην τα ακουν οι σαμμαροπαπαρηγες και λοιποι να χαιρονται!!! Ολοι εχουν το μεριδιο ευθύνης κ στους περισοτερους ειναι μεγαλο (μην πω εκτος απο λιγους).

Το ιδιο υπευθυνα ειναι τα μεγαλα κομματα και τα μικρα, μαζι ψηφιζουν τους νομους που τους συμφερει, κανεις δεν ξεκουκουλωσε κανεναν κ κανεις "μικρος" δεν επεισε ή δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει για το καλο του λαου.

Ο λαος δεν αισθανεται οτι οι 300 εκλεγμενοι τον υπηρετουν!!
Πανω απο ολα ειναι το κομμα και η εκαστοτε γραμμη και μετα ολα τα αλλα.Ο λαος ερχεται πολυ "δευτεροτριτος" ..απο το τελος!!

Κανεις δε θα ζητουσε το ρουσφετι αν ηξερε οτι δεν υπαρχει κ ας ειχε την δυνατοτητα.οι περισσοτεροι το ζητανε επειδη καποιοι το κανουν κ αναγκαστικα δεν εχεις ελπιδα για τιποτα χωρις πλατες, χωρις γλυψιμο .

Κανεις δεν θα εκανε φοροδιαφυγη αν ηξερε οτι τα λεφτα πανε καπου για καλο! Έστω οτι δεν πανε σε μιζες, σκανδαλα και τσεπες.
Κανεις δε θα σε ελεγε μαγκα!!! αν εκλεβες το δημοσιο η καταλαμβανες μια θεση που δεν αξιζεις....επειδη εχεις πλατες.
Αν δεν ειχε το κρατος αυτο το χαρακτηρα κ δεν ξεκινουσε απο κει η νοοτροπια αυτη πολυ απλα κανεις δε θα σε ελεγε μαγκα!!!

Ο λαος μπορει να μη ξερει τι να κανει γιατι ειναι δυσκολο να ξυπνησει ενα σωμα που ειναι σε "κωμα" πολλα χρονια, χρειαζεται διαδικασια και χρονος για την επανενταξη.

Το καλο για τη χωρα οτι ο λαος ξυπναει !!! και οτι αντιδρα !! αρα υπαρχει ελπιδα !
Οι αντιδρασεις, οι μουτζες απο μαθητες, τα γιαουρτια και οι μπουνιες ειναι οι πρωτες ατσαλες αγαρμπες κινησεις στην προσπαθεια του να κινηθει, ακομα δεν μπορει ουτε να μιλησει... θα μιλησει ομως!
Αντιδρα αρα ελπιδα υπαρχει!!!!!!!!
Με τη βοηθεια και του Θεου να φωτισει σωστους καθαρους ανθρωπους χωρις παρελθον, με ικανοτητες να προσπαθησουν να πεισουν το λαο οτι μπορουν "μαζι" να αναγεννησουν τη δημοκρατια, τις εκλογες, την εθνικη υπερηφανεια και οτι αλλο εχουμε χασει ....
Ο δρομος ειναι ανοιχτος για "αυτους" ο λαος τους περιμενει!

Υ.Γ. Μην νομισει κανεις οτι ανηκω σε καποια παραταξη, οποιος μπει σε αυτη τη σκεψη πεφτει εξω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!