tromaktiko: Προαγωγές-Βαθμολόγιο στο Πυροσβεστικό Σώμα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προαγωγές-Βαθμολόγιο στο Πυροσβεστικό Σώμα



Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής , τους υπολοίπους των Σωμάτων Ασφαλείας , τους Στρατιωτικούς αλλά και τον... απλό πολίτη για την διάκριση που υπάρχει ανάμεσα στους υπαξιωματικούς και στους αξιωματικούς αλλά και με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας και του Στρατού και την ανισότητα μεταξύ των υπαξιωματικών της Πυροσβεστικής με τους υπαξιωματικούς των αδελφων Σωματων Ασφαλείας αλλά και του Στρατού .
Ο Πυροσβέστης προάγεται σε Αρχιπυροσβέστη (μη παραγωγικής σχολής)μετά από 15 χρόνια και παραμένει στο βαθμό αυτό έως και την αποστρατεία του όπου του απονέμεται τιμητικά ο βαθμός του Πυρονόμου(Ανθυπασπιστής) .
Ο Αρχιπυροσβέστης (παραγωγικής σχολής)προάγεται στο βαθμό του Πυρονόμου μετά από 9 χρόνια και παραμένει στο βαθμό αυτό έως και την αποστρατεία του όπου του απονέμεται τιμητικά ο βαθμός του Ανθυποπυραγου(Ανθυπολοχαγός).
Οι συνάδελφοι Αξιωματικοί προάγονται όπως και οι λοιποί των Σωμάτων ασφαλείας και του Στρατού αλλά μόλις φτάσουν στο βαθμό του Αντιπυραρχου(
Αντισυνταγματάρχη) αλλάζει το σκηνικό. Προάγονται κάθε 2 χρόνια με αποτέλεσμα ενώ αποφοίτησαν από τη σχολή Ανθυποπυραγών(Αξιωματικών) σε ηλικία 25-27 χρόνων ενώ οι υπόλοιποι γίνονται Αξιωματικοί 21 χρόνων , να τους υπερκερνάνε κιόλας με αποτέλεσμα ο Αρχηγός ΓΕΣ αλλά και όλοι οι Αντιστράτηγοι του Στρατού να προάγονται σε ηλικία 57-58 δηλαδή 37 έτη πορείας Αξιωματικού το λιγότερο ενώ της Πυροσβεστικής‚ ο Αρχηγός γίνεται σε ηλικία 53-54 δηλαδή 25-27 έτη πορείας Αξιωματικού το περισσότερο .Υπ όψην και το επίπεδο σχολής σε σύγκριση με τις Αστυνομίας και του Στρατού .Τυχαίο που καίγονται τα ΔΑΣΗ αλλά και άλλα κωμικοτραγικά;;;; Ξέρεται πως είναι οι μοναδικοί που δεν εργάζονται τις νύχτες-αργίες-σαββατοκύριακα αλλά τα πληρώνονται;;; ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!Ξέρεται τι εφάπαξ και τι συντάξεις παίρνουν;;; Εθελοτυφλείτε κύριοι συνδικαλιστές –αξιωματικοί- πολιτικοί προϊστάμενοι αν νομίζετε πως δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι !!!!!Γιατί δε μιλάτε;;; Τα συμπεράσματα δικά σας .

Αναγνώστης



 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!