tromaktiko: Μαρίνος ή Βύντρα;

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μαρίνος ή Βύντρα;



Τον έμπειρο αμυντικό αντί του Στέργου Μαρίνου δοκίμασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης, που απουσίαζαν οι διεθνείς.


Μπορεί ακόμη να απομένουν δύο προπονήσεις και οι διεθνείς να μην έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία των «πράσινων» για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Θα περίμενε κανείς πως αυτή δεν είχε αλλαγές, σε σχέση με αυτή που έχουν δει στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λουκά Βύντρα.

Τουλάχιστον αυτό έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης όταν στις ασκήσεις τακτικής χρησιμοποίησε και τον διεθνή αμυντικό, αλλά και τον Στέργο Μαρίνο. Αυτό, από μία... άποψη είναι λογικό, καθώς ο Λουκάς Βύντρα είναι καλύτερος ανασταλτικά από ότι ο συμπαίκτης του, αλλά από την άλλη ο τελευταίος δείχνει να έχει δέσει καλύτερα με τον Ζεκά στα ντουμπλαρίσματα και σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερες βοήθειες επιθετικά από τον συμπαίκτη του.

Με δεδομένο όμως οτι στην προπόνηση της Πέμπτης θα επιστρέψουν οι διεθνείς Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Κουίνσι, θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι για βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αν και βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, που θα γίνει γνωστή με την ανακοίνωση της ενδεκάδας το Σάββατο το απόγευμα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!