tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Υποχωρούν στις διεθνείς αγορές οι τιμές των μεγάλων ονομάτων στο πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ όμως οι τιμές τους υποχωρούν σε μεγάλο βαθμό σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς να συμβαδίζουν με τις πιθανότητες επαλήθευσης. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στο 1.85 και στο 1.80 προσφέρεται η τιμή της γηπεδούχου Ζενίτ στο ματς με την Σαχτάρ που είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες ενώ στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Πόρτο το φαβορί είναι οι Πορτογάλοι σε τιμές κοντά στο 1.80.

Δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα Μίλαν και Μπαρτσελόνα και έχουν ξεκαθαρίσει το θέμα της πρόκρισης. Το διπλό της Μίλαν στο ματς με την Μπάτε Μπορίσοφ φτάνει και στο 1.55 ενώ η Μπαρτσελόνα παίζει μόλις στο 1.10 χωρίς χάντικαπ.

Πιέσεις δέχτηκε η τιμή της Αρσεναλ στο ματς με την Μαρσέιγ στο 1.60 και υποχωρεί στο 1.45 ο άσος της Ντόρτμουντ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα παίζει το διπλό της Τσέλσι μέσα στη Γάνδη μόλις στο 1.20 και έγιναν κινήσεις υπέρ της Βαλένθια στο ματς με την Λεβερκούζεν με τον άσο να πέφτει στο 1.60 καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν στη δεύτερη θέση.

Στη Β΄Ιταλίας ξεχωρίζει ο άσος της Σαμπντόρια στο 1.65 η οποία υποδέχεται τη φορμαρισμένη Κροτόνε ενώ προβάδισμα στο 1.85 έχει και η γηπεδούχος Πάντοβα.

Στην Τσάμπιονσιπ μεγάλο φαβορί στο 1.35 είναι η γηπεδούχος Γουέστ Χαμ και δέχτηκε πιέσεις η τιμή της φορμαρισμένης Μίλγουολ η τιμή της οποίας έπεσε και στο 1.70. Και στο 2.40 φτάνει η τιμή της Νότιγχαμ στο διαδίκτυο, και δέχτηκε πιέσεις η τιμή της φιλοξενούμενης Μίντλεσμπρο με το διπλό να πέφτει στο 2.10. Από τα φαβορί της αγωνιστικής η γηπεδούχος Σαουθάμπτον σε τιμές κοντά στο 1.50 ενώ ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η σύγκρουση ανάμεσα στη Μπέρνλι και την Λέστερ.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!