tromaktiko: Επαφή Θρύλου για Ιτάνζ!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επαφή Θρύλου για Ιτάνζ!



Συζητήσεις με τον Ατρόμητο για τον 29χρονο Γάλλο γκολκίπερ, Σαρλ Ιτάνζ, έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.



Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για τερματοφύλακα τόσο από την εγχώρια όσο και από την ευρωπαϊκή αγορά και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Goal», μια λύση που έχει προκριθεί για περαιτέρω... διερεύνηση είναι αυτή του Σαρλ Ιτάνζ του Ατρομήτου.

Ο 29χρονος Γάλλος ο οποίος θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και από τη Λανς βρέθηκε στη Λίβερπουλ, τελικά δεν μπόρεσε να κάνει την καριέρα που ήθελε στους «κόκκινους» και το καλοκαίρι του 2009 τον έφερε στην Ελλάδα η Καβάλα του Μάκη Ψωμιάδη. Ακολούθησε ένα εξάμηνο και πάλι στη Λίβερπουλ που έψαχνε ομάδα να τον δώσει, ενώ το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου επέστρεψε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 7 ματς πρωταθλήματος. Φέτος, ξεκίνησε βασικός και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες φαίνεται πως έχουν κεντρίσει το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον.

Όπως είναι κατανοητό, σημαντικό ρόλο στην περίπτωση αυτή θα παίξουν οι εξαιρετικές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ήδη, ο Θρύλος έχει αποκτήσει τον Ανδρέα Τάτο που συνεχίσει στο Περιστέρι ως δανεικός για φέτος ενώ έχει πάρει και τον πρώτο λόγο για τους ταλαντούχους Θανάση Καραγκούνη και Παναγιώτη Μπάλλα. Φυσικά, υπάρχει πάντα και ο Κώστας Μήτρογλου που ανήκει στον πρωταθλητή και διαπρέπει με τη φανέλα του Ατρομήτου...

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!